BELEDİYE BAŞKANI KARA “BELDEMİZDE YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

BELEDİYE BAŞKANI KARA “BELDEMİZDE YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDEN AK PARTİ SALARHA BELDE BELEDİYE BAŞKANI VE BAŞKAN ADAYI HASAN KARA “BELDEMİZİN MÜDERRİSLER VE KOKULUKAYA MAHALLERİNDE YERİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATACAĞIZ DEDİ

Beldemizin siluetini değiştirecek olan bu çalışmalarla birlikte Salarhamız yeni bir çehre kazanacak” dedi.

Salarha Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hasan Kara’ya ziyaretlerinde Belde Başkanı Mustafa Çalık Belediye Meclis üye adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

hasan-kara-1.jpg

Salarha Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hasan Kara “Beldemizde halkımızın istek ve taleplerini gerçekleştirmek için ilk günkü aşkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalarda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediyecilik anlayışı en büyük referansımız ve pusulamız. Bizleri tekrar bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza, Vekillerimize, İl teşkilatımıza ve teveccüh gösteren tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Salarha Beldemizde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Beldemizin çehresini değiştiren Salarha TOKİ Konutlarımızı halkımızın hizmetine sunduk.

hasan-kara-14.jpg

Beldemizin merkezinde doğalgazı hanelere ulaştırdık. Üst mahallelerde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah tüm hanelere ulaştırma gayretindeyiz. Beldemizin  Müderrisler ve Kokulukaya Mahallerinde yerinde kentsel dönüşümü başlatacağız. Beldemizin siluetini değiştirecek olan bu çalışmalarla birlikte Salarhamız yeni bir çehre kazanacak. Hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda durmadan, yorulmadan Beldemiz için çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Milletimizden aldığımız yetkiyi, milletimize hizmet etmek için kullanıyoruz.  Heyecanımız, 31 Mart gecesi kazanacağımız zafere olan inancımızla her zaman durmak yok yola devam diyoruz. Allah bizi mahcup etmesin. Sefer bizden Zafer Allah’ tan” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.