Berberoğlu Destek İstedi

Berberoğlu Destek İstedi

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Muammer Berberoğlu, Başbakanlar diyarından Cumhurbaşkanı çıkması gerektiğini söyledi.

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Muammer Berberoğlu, 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak 12.Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına aday olması  ülkemiz ve Rize için çok önemli olduğunu belirtti.

Berberoğlu, iki Başbakan çıkartmış Rize'den Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi bizleri ve Rize’lileri memnun edeceğini ifade ederek, İlimizde devam eden yatırımların tamamlanması ve İlimizde yeni yapılacak, havalimanı, Ayder turizm ve kongre merkezi, Ayder kayak merkezi, lojistik merkez ve liman, Salarha tüneli ve bir çok yeni yatırımların devamı içinde son derece yararlı olacaktır dedi.

Berberoğlu İlimiz ve bölgemizin en önemli geçim kaynağı çaydır. Çayımızın geleceği ve Çaykur’un geleceği içinde hemşerimiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinde Rize’liler olarak üzerimize düşen görevi yaparak destek olunması gerektiğini söyleyen Berberoğlu, 2008 yılında dünya ülkelerinde yaşanan ekonomik kriz ülkemizde yaşanmadığını, ekonomik istikrarın devam ettirilmesi ve ülkemizin son yıllarda gelişmiş ülkeler arasında yerini alma yolundaki önemli katkılar sunan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ile ekonomik istikrar ve büyüme devam edeceğini belirtti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.