Festival için rize'ye gelen dansçı kızlara yağmur süprizi

Festival için rize'ye gelen dansçı kızlara yağmur süprizi

Bu yıl 5.'si düzenlenen uluslararası tulum ve müzik festivali için rize’ye gelen 500 dansçı turist, şiddetli yağmur nedeniyle bir süre ardeşen kaymakamlık binasına sığındı

Bu yıl 5.'si düzenlenen Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali’nin Ardeşen ayağı, hava muhalefeti sebebi ile 7 Ağustos Perşembe gününe ertelendi.
Festivalde sahne alacak olan 500 civarında müzisyen ve dansçı, programın start verileceği Ardeşen Kaymakamlığı'nda hazırlıklara başladığı sırada, şiddetli yağmur ve fırtına yüzünden kaymakamlık binasına sığınarak yaklaşık 1.5 saat yağmurun şiddetini azaltmasını beklendi. Zaman geçtikçe yağmur şiddetini artırmaya devam edince, festival komitesi, ilçe Kaymakamı İlyas Memiş ile görüşerek, etkinliğin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.
Öte yandan, yağmurun dinmesini bekleyen müzisyenler ve dansçılar, can sıkıntısını gidermek için müzik çalarak dans ettiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Vira Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Cemal Çayırcı, “Hava muhalefeti yüzünden etkinliği iptal etmek zorunda kaldık. İlçe Kaymakamı İlyas Memiş ile görüşerek şenliğin 7 Ağustos Cuma günü yapılmasına karar verdik” dedi.







Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.