Pazar ve Ardeşen Minibüsçü Esnafından Öğrencilere 23 Nisan’da Ücretsiz Taşıma Jesti

Pazar ve Ardeşen Minibüsçü Esnafından Öğrencilere 23 Nisan’da Ücretsiz Taşıma Jesti

PAZAR VE ARDEŞEN ARASI ÇALIŞAN TÜM ARAÇLAR, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NDA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ TAŞIMA SAĞLIYOR

Pazar ve Ardeşen ilçeleri arasında hizmet veren minibüsçü esnafı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencilerin sevincine ortak olmak amacıyla özel bir jestte bulunuyor. Bu kapsamda, 23 Nisan günü boyunca Pazar ve Ardeşen arasında çalışan tüm araçlar, öğrencilere ücretsiz taşıma imkanı sunacak.

Öğrencilerin bayramlarını coşkuyla kutlayabilmeleri ve özel günlerinde mutlu olmaları için bu anlamlı jest, bölgedeki öğrenci ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Pazar ve Ardeşen arasında sefer düzenleyen minibüsçü esnafı, 23 Nisan günü boyunca ücretsiz taşıma hizmeti sunarak çocukların ve gençlerin bayramlarını daha da coşkulu ve anlamlı kılmayı hedefliyor.

Pazar ve Ardeşen arasında seyahat edecek olan öğrenciler, 23 Nisan günü minibüslerden ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Minibüsçü esnafı, bu jestin, öğrencilerin özel günlerini daha da anlamlı hale getirmek için küçük bir katkıları olduğunu belirtti. Bu tür güzel ve anlamlı jestlerin, toplumun dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirdiği bir kez daha görüldü.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.