Rize Belediyesi Tarafından düzenlenen 23 etkinliğine katılım yoğun oldu

Rize Belediyesi Tarafından düzenlenen 23 etkinliğine katılım yoğun oldu

RİZE BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ VE BİLGİ EVİ “RİBEGEM” İN, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLAMAK İÇİN HAZIRLANAN MUHTEŞEM “ÇOCUK ŞENLİĞİ” ETKİNLİĞİ RİZE SAHİL ALANINDA GERÇEKLEŞTİ

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, beraberinde eşi Fatma Metin, Başkan Yardımcısı Abdulkadir Öksüz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi evi “RİBEGEM” in, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için hazırlanan muhteşem “Çocuk Şenliği”etkinliğine katıldı.

rize-etkinlik-1.jpg

Portakallık Mahallesi Sahil Etkinlik alanında; Çocukların hayal gücünü süsleyen, unutulmaz bir eğlence deneyimi yaşatan animasyon gösterileri, Hem çocuklar hem de yetişkinler için hazırlanan birbirinden lezzetli ikramlar ile keyifli bir bayram kutlaması yaşatıldı.

rize-etkinlik-12.jpg

Farklı kategorilerde düzenlenen yarışmalar ile  eğlenen çocukların heyecanını Belediye Başkanı Rahmi Metin de oyunlara katılarak yaşadı.

rize-etkinlik-14.jpg

Yüz boyama, oyun alanları ve daha birçok aktivite ile çocuklar için unutulmaz bir gün oldu.

Bu muhteşem etkinliği kaçırmayan Ailelere ve çocuklarına hitap eden Başkan Metin, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı ve eşine teşekkür eden Aileler çocukları ve   sevdikleriyle birlikte 23 Nisan'ı yeniden coşkuyla kutladı.

rize-etkinlik-133.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.