Rize Kültür Günleri Başlıyor!

Rize Kültür Günleri Başlıyor!

Rize’de, Kaynak Kültür Yayın Grubu ile Rize Kültür Sanat ve Dostluk Derneği (RİKSAD) tarafından `Rize Kültür Günleri` düzenlenecek.

RİKSAD’dan yapılan yazılı açıklamada, 23-24 Şubat’ta İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi verildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Derneğimiz ve Kaynak Kültür Yayın Grubu organizasyonunda yapılacak olan etkinliklerde konferans, seminer, okur yazar buluşması, kermes, resim sergisi gibi birçok etkinlik yapılacak. Etkinliklerin birinci gününde Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Naci Tosun tarafından ‘Gönüllüler Hareketi’, gazeteci-yazar Ali Demirel tarafından ‘İslamda Kadının Yeri’, Seyitnur Fethi Erkal tarafından ‘Risale-i Nur’u Okuma ve Anlama’, Prof. Dr. İrfan Yılmaz tarafından ‘Koruyucu Hekimlik Açısından Peygamberimiz ve Tıbb-ı Nebevi’, Dr. Ergün Çapan tarafından ise ‘İslam’da Ticari Ahlak’ konulu konferanslar verilecek.”

Son gün yapılacak olan etkinliklerle alakalı da bilgi verilen açıklamaya şöyle devam edildi: “İkinci gün etkinliklerinde ise Kaynak Kültür Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Dr. Reşit Haylamaz tarafından ‘Gönül Tahtamızın Eşsiz Sultanı Efendimiz’, Samanyolu Televizyonu Ana Haber Spikeri Kemal Gülen tarafından ‘Camın Arka Yüzü’, Mehmet Akar tarafından ‘Dava Adamı Bediüzzaman’ ve Mehmet Ali Şengül tarafından da ‘İman Kulluk Şuuru’ konulu konferaslar verilecek. Etkinlikler, konferans veren yazarların kitaplarını sevenlerine imzalamasının ardından son bulacak.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.