Rize'de 20 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi , 17 Şahıs Hakkında

Rize'de 20 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi , 17 Şahıs Hakkında

RİZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN 22 ŞUBAT-22 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ OPERASYONLARDA 20 ADET RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ. 17 ŞAHIS HAKKINDA İŞLE BAŞLATILDI

Rize Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 22 Şubat-22 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda il genelinde önemli bir başarı elde edildi. Yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen şahısların araç, ikamet, işyeri ve üst aramalarında çarpıcı bulgulara ulaşıldı.

Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, toplamda 20 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 67 adet fişek ele geçirildi. Bu tehlikeli silahların ele geçirilmesi, il genelindeki güvenlik tehditlerinin önlenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Yapılan operasyonlar kapsamında, toplam 17 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Emniyet güçleri, suçun her türlüsüne karşı kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini ve halkın güvenliğini sağlamak adına çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirtti.

Rize Emniyet Müdürlüğü'nün bu başarılı operasyonları, il genelindeki huzur ve güven ortamının korunması noktasında önemli bir rol oynadı. Emniyet birimleri, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini vurgulayarak, suç ve suçlularla etkin bir mücadele yürütmeye devam edeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.