RTB’nin Yeni Meclis Başkanı Hasan Kopuz Oldu

RTB’nin Yeni Meclis Başkanı Hasan Kopuz Oldu

RİZE TİCARET BORSASI AYLIK OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ÇAY SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRMESİ, BORSA YÖNETİM KURULUNUN AYLIK ÇALIŞMALARI VE YENİ MECLİS BAŞKANI SEÇİMİ GÜNDEMİYLE TOPLANDI.RTB’NİN YENİ MECLİS BAŞKANI HASAN KOPUZ OLDU

Rize Ticaret Borsası’nda 2009-2024 tarihleri arasında meclis başkanlığı görevini yürüten Okumuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Resul Okumuş’un ailevi nedenlerden dolayı meclis başkanlığından ayrılmıştır. Rize Ticaret Borsası’nın yeni Meclis Başkanı meclis üyelerinin oy birliğiyle Vega Çay Yönetim Kurulu Üyesi ve Borsa Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Kopuz seçildi. Borsa Meclis üyelerine kendisine verdikleri Meclis Başkanlığı görevinden dolayı teşekkür eden Kopuz “ Öncelikle eski Meclis Başkanımız Resul Okumuş’a görev süresince yaptığı çalışmalardan dolayı Borsa Meclisi adına teşekkür ediyorum. Yeni dönemde birlik ve beraberlikle ilimize ve çay sektörüne faydalı çalışmalar yapacağımızı temenni ediyorum” dedi.

mhemet-erdogan-1.jpg
Birinci Sürgünde Rekolte Düşebilir
 Toplantıda Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan 2024 yılı yaş çay sezonu ve çay sektörü hakkında değerlendirmede bulundu. Bu sene hava sıcaklıklarının 10 derece fazla olmasından yaş çay sezonunun erken başlayacağını ifade eden Erdoğan” Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de artan hava sıcaklıkları yaş çayın erken büyümesini sağladı. Hava sıcaklığının yaş çay üzerinde ki etkilerini göreceğiz. Ben çayın öz suyunda biraz azalma olacağını öngörüyorum. Tabi erken açılan çay sezonu neticesinde bu sene dördüncü sürgün çayı toplayabileceğimizi düşünüyorum. Birinci sürgünde yeterli yağışın olmayışından dolayı rekoltenin önceki yıllara göre daha düşük olacağını ve tarlada kademe oluşmadığından kısa sürelide olsa izdiham olabileceğini hatırlatmak isterim” dedi. Ayrıca Erdoğan, çay sektörü değerlendirmelerinin ardından Borsa meclisinin oy birliğiyle seçtiği yeni Meclis Başkanı Hasan Kopuz’a görevinde başarılar diledi ve eski Meclis Başkanı Resul Okumuş’a görev süresince yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

mhemet-erdogan-13.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum