Çayelispor Göreleyi 3 - 0 mağlup etti. Çayeli'nde şampiyon gibi karşılandı

Çayelispor Göreleyi 3 - 0 mağlup etti. Çayeli'nde şampiyon gibi karşılandı

BÖLGESEL AMATÖR LİG EKİPLERİNDEN ÇAYELİSPOR, GÖRELESPOR’U DEPLASMANDA 3-0 MAĞLUP EDEREK 3 PUANI HANESİNE YAZDIRDI.EN YAKIN RAKİBİYLE PUAN FARKINI 8 PUANA ÇIKARTAN ÇAYELİSPOR, 30 YILLIK HASRETE SON VEREREK % 95 ORANINDA SENEYE 3. LİG'DE OYNAYACAK

Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 23. hafta maçında Görelespor’a konuk oldu. Çayelispor hakemin ilk düdüğünü çalmasından 30 dakika sonra Muhammed Ali Yılmaz, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Maçın 35. dakikasında gelişen Çayelispor atağında İsmail Özoğlu, attığı gol ile farkı 2’ye çıkartarak ilk yarı sona erdi. Maçın son dakikalarında Halil İbrahim Çelik’in golüyle Çayelispor skoru 3-0’a getirdi. Maçın hakemi son düdüğü çalması ile taraftarlar ve Çayelispor ekibi büyük bir coşku yaşadı.

cayelispor-1.jpg

Rize’ye dönen Çayelispor, burada şampiyon gibi karşılandı. Taraftarlar ve yeşil-beyazı ekip Çayeli’nde kutlamalara devam ediyor. Çayelispor gelecek haftayı BAY geçecek. Çayelispor’un en yakın rakibi olan 1926 Bulancakspor 47 puan ile şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Bulancakspor sahasında Rize Özel İdarespor maçında puan kaybetmesi halinde Çayelispor şampiyonluğu matematiksel olarak garantileyecek ve TFF 3. Lig'e yükselecek. Bulancakspor'un Rize Özel İdare'yi mağlup etmesi halinde ise Çayelispor'un geriye kalan son 2 maçtan birinde galibiyet alması ile TFF 3. Lig'e çıkacak.

cayelispor-12.jpg

cayelispor-13.jpg

cayelispor-16.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.