Çaykur Rizespor'lu Mame Mor Faye sakatlandı

Çaykur Rizespor'lu Mame Mor Faye sakatlandı

ÇAYKUR RİZESPOR ASBAŞKANI VE SAĞLIK KOMİSYONU BAŞKANI PROF. DR. HASAN TÜRÜT: MAME MOR FAYE , ANTRENMAN ESNASINDA SAKATLANDI.TEKRAR SAHALARA DÖNMESİ 1 - 3 HAFTA SÜREBİLİR AÇIKLAMASINDA BULUNDU

Çaykur Rizespor Asbaşkanı ve Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt: Mame Mor Faye'nin Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Çaykur Rizespor'un Asbaşkanı ve Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt, profesyonel futbolcu Mame Mor Faye'nin sağlık sorunlarına dair kamuoyunu bilgilendirdi.

Antrenman esnasında sağ uyluğunda üst arka adalesinde ağrı hisseden Mame Mor Faye'nin yapılan muayene ve MRI tetkiki sonucunda, sağ uyluk hamstring grubu semimem branous kasında "grade 1b strain" tespit edildiği belirlendi. Türüt, oyuncunun tahmini geri dönüş süresini 1-3 hafta olarak öngördü.

Prof. Dr. Hasan Türüt, yaptığı açıklamada, "Mame Mor Faye'nin sağlık durumuyla ilgili olarak yapılan incelemeler sonucunda, sağ uyluk hamstring grubu semimem branous kasında grade 1b strain tespit edilmiştir. Tahmini geri dönüş süresi 1-3 hafta olarak öngörülmektedir" ifadelerine yer verdi.

Çaykur Rizespor Kulübü olarak Mame Mor Faye'ye en iyi şekilde tedavi ve rehabilitasyon sürecinde destek olacaklarını belirten Türüt, oyuncunun en kısa sürede sahalara dönmesini umut ettiklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.