ISF 2014 Çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

ISF 2014 Çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nca Trabzon’da düzenlenen ISF Dünya Liseler Bayan ve Erkekler Hentbol Şampiyonası’nda dördüncü gün maçları sona erdi.

   Erkek ve bayanlarda grup sıralaması belirlendi. Çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu Ülkemizi temsil eden 4 takımımız son maçlarını da kazanarak çeyrek finale yükseldiler.

    Erkeklerdeki temsilcimiz Ankara Genç Osman Anadolu Lisesi yaptığı 5. maçında da Sırbistan’ı 25-22 yendi. A Grupta yaptığı 5 maçı da kazanan Ankara Genç Osman Anadolu Lisesi grubu yenilgisiz lider olarak tamamladı. Çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Danimarka ile karşılaşacak.

    Erkekler B Grubu’nda mücadele eden ikinci temsilcimiz olan Üsküdar Çengelköy Lisesi de dördüncü ve son maçında Güney Kıbrıs’ı 25-15 mağlup etti. Çengelköy Lisesi de yaptığı dört maçı da kazanarak grubunu yenilgisiz lider olarak tamamladı. Ankara Genç Osman Lisesi ile birlikte çeyrek finale yükselen okulumuz oldu. Çengelköy Lisesi çeyrek finalde Brezilya ile tur için mücadele edecek.

    Bayanlarda ise A Grubu’ndaki temsilcimiz Antalya Muratpaşa Lisesi, son maçında da Lüksenburg’u 18-11 Mağlup etti. 5 maçta 4 galibiyet ve bir mağlubiyeti bulunan Muratpaşa Lisesi Grubunu 2. sırada tamamladı. Çeyrek finale yükseldi. Muratpaşa Lisesi Çeyrek finalde Avusturya ile oynayacak.

    B Grubu’ndaki temsilcimiz Doğa Koleji de son maçında Hollanda’yı 28-16 yendi. Doğa Koleji de yaptığı 4 maçta 3 galibiyet ve bir mağlubiyet ile gurubunu 2. sırada bitirdi. Çeyrek finale çıkma başarısını gösterdi.  Doğa Koleji Çeyrek finalde Danimarka ile karşı, karşıya gelecek.

    MAÇ PROGRAMI:

    25 HAZİRAN 2014 ÇARŞAMBA

    BAYANLAR:

    09:30 Üsküdar Doğa Koleji- Danimarka

    09:30 Antalya Muratpaşa Lisesi- Avusturya

    ERKEKLER:
    11.00 Ankara Genç Osman Anadolu Lisesi- Danimarka

    11:00 Üsküdar Çengelköy Lisesi- Brezilya



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.