Mustafa Denizli çok kızdı

Mustafa Denizli çok kızdı

Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa’nın golcü oyuncusu Adem Büyük ile anlaşma yapıldığına ilişkin haberlere tepki gösterdi.Ulusal basında yer alan ve kısa sürede bölge sitelerinde yayınlanan haber sonrası Mustafa Denizli "Bilmediğim başka bir Rizespor`mu var acaba?" diye sordu.

Mustafa Denizli, Kasımpaşalı Adem Büyük’ün Çaykur Rizespor’la anlaştığı yönündeki haberleri kendisinin de okuduğunu, ancak bu haberlerin nereden çıktığına bir anlam veremediğini söyledi.Ulusal basında yer alan haber kısa sürede yerel sitelerdede yayınlanırken bu oyuncu ile bir anlaşma yapılmadığını vurgulayan Mustafa Denizli, "Bilmediğim başka bir Rizespor`mu var acaba?" diye sordu.

KADRO GÜÇLENİYOR

Transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, 5 oyuncu ile yollarını ayırdıktan sonra Kardemir Karabükspor’un forvet oyuncusu Florin Cernat ile Kazakistan milli takım formasını 59 kez giyen Aktobe takımı stoperi Samat Samatov’u renklerine kattı. Yeşil mavililer sezon başında Uche Kalu ile birlikte Rize’ye getirilen ancak yabancı kontenjanı nedeniyle kadroya alınamayan Nijeryalı orta saha oyuncusu Vincent Eze Okehuie’yi ise denemeye aldı.

ÇETİN 5 AY SONRA TAKIMA DÖNDÜ

Sezon başında Gaziantepspor’dan transfer edilldikten sonra hazırlık kampında sakatlanarak 5 ay sahalardan uzak kalan Çetin Güngör, iyileşmesinden sonra yeniden takımla birlikte çalışmalara başladı.

DENİZLİ’YE YOĞUN İLGİ

İkinci yarı hazırlıklarını Rize Atatürk Stadyumu`nda sürdüren Çaykur Rizespor’da yapılan çift kale maçta yeni transferler Cernat ve Smakov ile denemeye alınan Nijeryalı Vincent Eze Okehuie, göz doldurdu. Çift kale maçta attığı şık bir golle Mustafa Denizli’den övgü alan Eze, girdiği ikili bir mücadelede pas vermeyince bu kez sert bir uyarı ile karşılaştı.

Antrenman sonrası stadyumdan ayrılan Çaykur Rizespor kafilesi çevredeki çocuklar ve bazı amatör lig takımı futbolcularından ilgi gördü. Mustafa Denizli, taraftarlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.