Şifo Mehmet'ten heyecan veren açıklamalar

Şifo Mehmet'ten heyecan veren açıklamalar

Rizespor'un uzun süren görüşmelerden sonra teknik direktörlüğe getirdiği Mehmet Özdilek, Çay tv Spor Yorumcumuz Alihan Telatar'a çok önemli açıklamalar yaptı

Futbolculuk kariyerinde Beşiktaş formasıyla birçok başarıya imza atan Mehmet Özdilek, teknik adamlık kariyerinde de başarının basamaklarını tek tek çıkıyor. Geçtiğimiz sezonun 9. haftasında son sırada bulunan  Gençlerbirliği'nin başına geçen Özdilek ligi 45 puanla 9. sırada tamamladı. Özdilek; "Rize Süper Lig'in en zor deplasmanı olacak" dedi.

Rizespor ile 3 yıllığına anlaşan, önümüzdeki hafta içinde Rize'ye gelecek olan ve statta düzenlenecek törenle resmi sözleşme imzalayacak olan Mehmet Özdilek; "Öncelikle şunu çok net olarak söylüyorum. Ben Rize'ye büyük bir heyecanla geliyorum. Başkan Metin Kalkavan ile yaptığım görüşmelerde aldığım enerji ve hedeflerimizin ortak olması benim heyecanımı çok artırdı. Ben zorluklarla mücadele etmeyi çok seviyorum. Rizespor'da başarılı olmak için çok çalışacağız. Rizespor Süper Lig takımlarının korkulu rüyası olacak" diye konuştu.

Rizespor ile uzun vadeli bir anlaşma yaptığına dikkat çeken Teknik Direktör Mehmet Özdilek, "Böyle bir anlaşma hem benim hem de kulüp için elbette çok önemli. Ama futbolda gerçekçi olmak gerek. Futbolun gerçeği de sahadaki başarıdır. Bende bunun için uğraşacağım. Rizespor'un oldukça heyecanlı ve ateşli bir taraftarı var. Taraftarın desteği ve onlarla bütünleşmek takımı performans olarak yukarılara çeker. Bizde bunu kesinlikle yapacağız. Rizespor'un geleceği için planlamayı çok iyi yaparak kulübümüzü layık olduğu yerlere getireceğiz" dedi.

Özdilek, Rizespor'un her yönüyle çok büyük bir camia olduğunu belirterek, "Taraftarı, yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcusuyla çok iyi bir atmosfer oluşturmalıyız. Bunu kesinlikle yapacağız ve Rizespor Süper Lig'in en zor deplasmanı olacak" şeklinde konuştu.

Transfer konusuna da değinen Özdilek, "Rizespor için planlamamızı kısa, orta ve uzun vadede yapıyoruz.  İyi bir kadromuz var ve bu kadroya takıma katkı sağlayacak kaliteli transferler yapacağız. Artık her sezon 20 oyuncu gelip gitmeyecek. Mantıklı oyuncularla destekleyeceğiz. Ayakları yere basan sağlam bir takım olacağız" dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.