Uche Kalu Rizespor’a Döndü..

Uche Kalu Rizespor’a Döndü..

Afrika Şampiyonasına katılacak olan Nijerya Milli takım aday kadrosunda yer alan Ç.Rizespor’un gol makinası Uche Kalu, kasığındaki sakatlığın geçmemesi nedeniyle aday kadrodan çıkartıldı.

İç sahada oynanan Şanlıurfaspor maçında attığı güzel gol sonrası kasığına aldığı darbe ile oyundan çıkmak zorunda kalan Uche Kalu, hatırlanacağı gibi o maçtan sonra oynanan Ankaragücü, Buca ve 1461 Trabzonspor maçlarında sakatlığı yüzünden forma giyememiş ve ülkesi Nijerya’ya giderek A Milli takım kadrosuna katılmıştı.

Nijerya Milli takım doktorunun verdiği rapor doğrultusunda kasığında oluşan sakatlığın devam ettiği, bu futbolcunun aday kadrodan çıkacağı yönde gelen bilgiler Ç.Rizespor tarafından olumlu karşılanırken, golcü futbolcu için son kararı Nijerya Milli takım teknik direktörü Stephen Keshi’nin ;”Sakatsa çıkartın” dediği ve Uche Kalu’nun aday kadrodan çıkartıldığı öğrenildi.

Uche Kalu’nun Nijerya Milli takım kadrosundan çıkartılamsından sonra  önümüzdeki hafa Türkiye’de olacağı ve tedavisinin İstanbul’da özel bir hastanede devam edeceği , ikinci devrenin ilk maçı olan G.Antep BŞB maçına yetiştirileceği gelen bilgiler arasında.

Nijerya Milli takım kadrosundan çıkartılan Uche, sakatlığından dolayı Afrika Şampiyonasında oynayamayacağını, bu olaydan dolayı fazla üzülmediğini, tekrar Türkiye’ye dönerek takımı Ç.Rizespor ile sezon sonu şampiyon olarak tekrar ülkesi Nijarya Milli takımı ile bu kes Dünya kupası eleme maçlarında forma giymek istediğini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.