Rize’de Masa Tenisi Müsabakası

Rize’de Masa Tenisi Müsabakası

2 Mart Rize’nin Kurtuluşu programında yer alan Masa Tenisi turnuvası 2 Mart Spor Salonunda Ferdi branşta 83 sporcunun geniş katılımı ile gerçekleştirildi.

3 Mart 2012 Cumartesi günü  2 Mart Spor Salonunda sabahın erken saatlerinde başlayan Ferdi Masa Tenisi müsabakalarına katılım oldukça yüksekti.

83 sporcunun katlım sağladığı müsabakalar sonunda ;
Büyük Erkeklerde dördüncülüğü Hamza Kartal üçüncülüğü Mustafa Atik ikinciliği Barış Saruhan Birinciliği ise Tayfun Bayındır elde etti.
Genç Erkeklerde ise dördüncülüğü Anıl Berk Altun üçüncülüğü Osman Çakmakçı ikinciliği Ziya Mercan birinciliği ise Hicret Yılmaz aldı.
Yıldız Erkeklerde dördüncülüğü Muhammet Ali Topal alırken üçüncülüğü Samet Ak ikinciliği Demirhan Sarı birinciliği ise Hüseyin Emre Kırıstal el etti.
Yıldız ve Genç Kızlarda ise dördüncülüğü Bilgenur Akın üçüncülüğü Duygu Kaya ikinciliği Büşra Temizel birinciliği ise Yaren Salcıoğlu aldı.
Küçük Kızlarda dördüncülüğü Beyza Topçu üçüncülüğü Tuğba Çolak ikinciliği Handan Terzi birinciliği ise Selin Savut elde etti.
Küçük Erkeklerde dördüncülüğü Cem Ödemiş alırken üçüncülüğü Yunus Çakmakçı ikinciliği Yasin Erdoğan birinciliği ise Furkan Yılmaz aldı.







Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.