Derepazarıspor’da hedef BAL ligi

Derepazarıspor’da hedef BAL ligi

Derepazarıspor Basın sözcüsü Recep Kalça yaptığı yazılı açıklamada tesisleşmeyi ve Derepazarıspor’ un geleceğini kamuoyuna açıkladı.

Basın sözcüsü Recep Kalça açıklamada “ İlçemize eskiden arazı olmadığından futbol oynayacak bir okulun bahçesi vardı. Belediye Başkanı Şaban Kalça Derepazarı'ndaki arazı sıkıntısına çare aradı. Yaptığı araştırmadan sonuç alamayınca denizi doldurarak yaklaşık 250 donum bir dolgu alanı Derepazarı’na kazandırarak işe başladı. Onunla kalmayıp dolgu sahasının bir bölümünü Türk futboluna hizmet etmek için futbol sahası yapmak için tahsis etti” dedi.


Derepazarıspor Basın sözcüsü Recep Kalça, “Derepazarı ilçesine adından söz ettirecek dört tarafı türbin bir futbol sahası kazandırdı. Bunun yanında futbolcuların kalabileceği Derepazarıspor’ a 5 katlı bir bina tahsil etti. Derepazarıspor eskiden küme düşmeye oynarken 3 yıldır geldiği nokta sayın belediye başkanı Şaban Kalça yaptığı flaş transferlerle bu tesislere yakışan bir takım kurup Rize de adından söz ettirmeye başladı yaklaşık uç yıldır de BAL liginde son maçlara kaybediyoruz. Bu yıl yaptığı flaş transferlerle Rize amatörde BAL Liginin en güçlü adayı olduğumuzu oynadığı futbolla ortaya koydu. Rize de hep konuşulur Rizeli futbolculara sahip çıkılmıyor. İşte Derepazarı belediye başkanı Sayın Şaban Kalça Derepazarı’nın evladı eski den sırasıyla Rizespor ve Trabzonspor da ve çeşitli kulüplere futbol oynayan tecrübeli teknik direktör Derepazarı’nın evladı Recep Akyıldız’ı Derepazarıspor’ un başına getirerek başladık” dedi.

Derepazarıspor Kulübü Basın Sözcüsü Recep Kalça, “Yine Derepazarı’ ndan eski futbolcuların bir kaçını alt yapıya görevlendirerek alt yapıda yaklaşık 40 genci Türk futboluna kazandırmaya çalışılıyor.Bu muhteşem çalışma sonucunda Derepazarıspor artık amatörde lüks diyerek hedefimizin önce BAL ligi ve oradan da 3 lig diyerek yolumuza devam ediyoruz.Bu sezon yapılan flaş transferlere ara transferde de devam ediyoruz prensipte anlaştığımız ve  imza attırdığımız futbolcular var.Derepazarıspor bu sezon oynadığı 9 maç da 9 galibiyet ve attığı 49 gole karşılık sadece kalesinde 3 gol görerek Türkiye deki liglere rekora doğru koşuyoruz.
Derepazarıspor da hocamız çok disiplinli ve profesyonel bir anlayışla her maça hazırlandığını bizzat seyredenlerin fark edildiğini görüyoruz. Gelinen noktada Derepazarıspor un teknik direktörü Recep Akyıldız’ ın takımı çok iyi çalıştırıp rakipleri çok iyi analız ettiğini dedi. Yenilenen yönetimle birlikte el ele gönül gönüle taraftarıyla birlik de bu sezon BAL ligine çıkacağımıza Derepazarıspor olarak inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.