Fener Denizgücü: 0 - Salarhaspor: 3

Fener Denizgücü: 0 - Salarhaspor: 3

Rize 2. Amatör Küme karşılaşmasında Fener Denizgücü, kendi sahasında konuk ettiği Salarhaspor’a 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu.

Rize Ekrem Orhon Stadyumunda oynanan ve Ömer Köseoğlu, Savaşhan Özer, Mustafa Gündoğdu Hakem üçlüsünün yönettiği mücadelenin ilk yarısında kısır bir futbol göze çarptı.

2. yarının başlarında Fener Denizgücü istekli bir futbol sergiledi ve 56. Dakikada Resul’un şutu direkten döndü. Bu pozisyondan sadece dakikalar sonra 59. Dakikada Olcay Salarhaspor’u 1-0 öne geçirdi. Ancak golden önce topun taç’a çıktığını iddia eden Fener Denizgücü’lü futbolcular ve teknik heyet hakeme isyan etti, hakem ile diyaloğunu sürdüren Burak kırmızı kart görerek oyundan atılırken Fener Denizgücü Sahada 10 kişi kaldı.

Salarhaspor oyun kontrolünü eline alarak maçı Fener Denizgücü yarı sahasına yıktı. 67. Dakikada Hüseyin’in attığı gol ile Farkı 2 ye çıkartan Salarhaspor rahatladı ve Fener Denizgücü oyundan tamamen düştü. Maç tek kale devam ederken 87. Dakikada Hüseyin kendisinin 2. Takımının 3. Golünü atarak skoru 3-0’a getirdi. Salarhaspor deplasmanda kazandı ve hanesine 3 puan ekleyerek 1. Amatör’e yükselme şansını devam ettirdi.

Stat: Ekrem Orhon

Hakemler: Ömer Köseoğlu, Savaşhan Özer, Mustafa Gündoğdu

Fener Denizgücü: Hamza Türüt, Halit Yıldız (Osman Dak. 69), Ali Erdem, Hilal Dil, Burak Erdem, İshak Çarboğa, Uğur Sarı (Burak Dak. 15), Resul Fil, Osman Nuri Özer (Ercan Dak. 45), Nezir Eroğlu, Yücel Coşkun

Yedekler: Tayfun Koçoğlu, Rıdvan Çelik, Osman Avcı, Yalçın Şahin, Burak Çelik, Ercan Berk, Ebubekir Ekşi

Teknik Sorumlu: Erdal Keleş

Salarhaspor: Aykut Kalkavan, Adil Akarsu (Aydın Dak. 66), Rıfat Çelik, Yunus Emre Furat, Muhammet Akarsu, Mustafa Bakırcı, Muhammer Bakırcı, Mumin Zurnacı, Olcay Makır, Ali İhsan Kabil (Hüseyin Dak. 20), Erhan Alan

Yedekler: Emre Satıcı, Mustafa Aralen, Mahmut Sakal, Aydın Delihasan, Hüseyin Ekşi, İbrahim Tarlacı

Teknik Sorumlu: Atilla Civelek

Sarı Kartlar: Burak, Hilal, Yücel (Fener Denizgücü), Muhammet, Mustafa, Mumin (Salarhaspor)

Kırmızı Kartlar: Burak (Fener Denizgücü)

Goller: Olcay (Dak. 59), Hüseyin (Dak. 67, Dak 87) (Salarhaspor)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.