Hamzabeyspor: 6 - Büyükköyspor: 1

Hamzabeyspor: 6 - Büyükköyspor: 1

Rize 2. Amatör Küme U-19 Ligi 12. Hafta karşılaşmasında Hamzabeyspor, sahasında konuk ettiği Büyükköyspor’u 6-0 mağlup etti.

Haber: Ahmet Aksoy

Ekrem Orhon Stadında oynanan ve Hakem Kerim Ezan’ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 3-0 ev sahibi Hamzabeyspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. İlk yarının golleri 35 ve 37’inci dakikada Mustafa ile son dakikada Abdulsamet’ten geldi.

İkinci yarıda da Basklı oyununu sürdüren Hamzabeyspor’da goller ardı arkasına geldi. 73’üncü dakikada Mustafa kendisinin üçüncü, takımının dördüncü golünü kaydederken maçta hat-trick yaptı. 75’inci dakikada Yaşar ve 77’inci dakikada Abdulsamet takımlarına galibiyeti kazandıran golleri kaydettiler. Büyükköyspor’un tek golü ise 83’üncü dakikada Mustafa’dan geldi.

Haftayı 6-1 skorla galip kapatan Hamzabeyspor 3 puanı hanesine yazdırırken ligde de 20 puana ulaştı. Büyükköyspor ise 12 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta oynanacak olan 13. Hafta karşılaşmalarında Hamzabeyspor 16 puanlı Alipaşaspor ile karşı karşıya gelecek. Büyükköyspor ise evinde Kalkanderespor’u konuk edecek.

Stat: Ekrem Orhon

Hakemler: Kerim Ezan, Ömer Kösoğlu, Savaşhan özer

Hamzabeyspor: Ömer Öztürk, Oğuzhan Tüfekçi, Murat Akar, Kenan Doğan, Yusuf Mandev, Volkan Demirci, Yaşar Ramazan Öztürk, Enes İşler (Muhammet 50.Dak), Mehmet Özçelik (İsmail 63.Dak), Apdulsamet Albayrak, Mustafa Yavuz

Yedekler: Miraç Uzun, İsmail Sefa Şadoğlu, Muhammet Emin Tüfekçi, Ömer Kıdal, Abdurrahman Öz, Fatih Sandıkçı

Teknik Sorumlu: İsmail Mandev

Büyükköyspor: Enes Altan (Can 77.Dak), Yavuz Selim Yıldırım, Esmer Şimşek, Recep Tayyip Yıldırım, Ogün Yüksektepe, Muhammet Kave (Kadir 45.Dak), Kadir Şentürk, Mustafa Güroğlu, Murat Okuyan, Adem Doğru, Ogün Şimşek(Recep 75.Dak)

Yedekler: Can Habiboğlu, Mehmet Şimşek, Kadir Bilgin, Recep Tayyip Yazıcı

Teknik Sorumlu: Selahattin Çepni

Sarı Kartlar: Yaşar, Abdulsamet (Hamzabeyspor) Ogün (Büyükköyspor)

Goller: Mustafa (Dak 35, Dak 37, Dak 73) Abdul Samet (Dak 45, Dak 77) Yaşar (Dak 75) (Hamzabeyspor) Mustafa (Dak 83) (Büyükköyspor)



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.