Rizespor A2 Takımı Durdurulamıyor

Rizespor A2 Takımı Durdurulamıyor

A2 Ligi 3. Grup 12. Hafta karşılaşmasında evinde Giresunspor`u konuk eden Çaykur Rizespor A2 takımı, sahadan 2-0 galip ayrılırken galibiyet serisini dörtledi.

A2 Ligi 3. Grup temsilcimiz Çaykur Rizespor, 2 günlük aradan sonra çıktığı ligin 12. Hafta karşılaşmasında sahasında Giresunspor’u 2-0 mağlup ederek üst üste 4’üncü galibiyetini elde etti ve gruptaki liderliğini sürdürdü.

Ligin son 4 haftasında Karadeniz takımlarıyla mücadele eden ve önce Trabzonspor’u 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğundan al aşağı eden Yeşil-Mavili A2 takımı, Samsunspor karşısında aldığı 2-0 ve 2 gün önce Orduspor karşısında aldığı 4-0’lık galibiyetin ardından Giresunspor’u da 2-0 ile geçerek galibiyet serisini sürdürdü.

As takımın Bank Asya 1. Lig’deki son 4 haftayı beraberlikle geçirdiği Yeşil-Mavililer’de A2 takımı son 4 haftada aldığı galibiyetlerle ağabeylerine taş çıkartırken, taraftarlarını da sevindiriyor.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanırken her iki takım da ortada bir futbol oyunu sergilediler. İkinci yarıya hızlı başlayan ancak kısa sürede rakibi Giresunspor’a fırsatlar veren A2 takımı, 52’nci dakikada Muhammet’in attığı şık golle 1-0 öne geçti. Üst üste fırsatlar kaçıran Çaykur Rizespor’da 90’ıncı dakikada Mehmet Aksel kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek skoru 2-0’a taşıyarak maçın sonucunu belirledi.

“En zor maçta en kötü futbol”

Maç sonrasında görüşlerini aldığımız A2 takımının başarılı Teknik Direktörü Osman Nuri Şahinoğlu, A takımın son 4 haftayı beraberlikle kapatmasına rağmen kendilerinin 4 haftadır galip gelmeleriyle ilgili olarak; “Önemli olan elbette As takımımızın galip gelip başarılı olmasıdır. Bugün en kötü futbolumuzu oynadık. Tabii kötü oynarken de kazanmasını bilmek de önemlidir. Bugün bunu başardık. İlk yarıya göre ikinci yarı biraz daha toparladık ve galibiyet gollerimizi de bu yarıda attık. Elbette tüm futbolcularımızın her zaman iyi oynamasını bekleyemeyiz. 2 gün aradan sonra yeniden sahaya çıkmak, takımı hazır tutmak zordur. Zaman zaman böyle şeyler olacaktır. Önemli olan kazanmasını bilmektir. Bugün de bunu başardığımız için mutluyum. Bu maçın bizim için çok önemli olduğunu ve zor geçeceğini biliyorduk. Bir hafta boyunca bu maça odaklandık. Kolay bir maç yoktur. Futbolcularımız da bazen gevşeyebiliyorlar. En zor maçlarımızdan birinde en kötü futbolumuzu oynadık ama yinede galip gelip serimizi sürdürdüğümüz için futbolcularımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

12. Haftanın tamamlandığı A2 Ligi 3. Grupta 24 puanla liderliğini sürdüren Çaykur Rizespor A2 takımı 8 galibiyet ve 3 mağlubiyet elde ettiği ligde en yakın rakibi Karabükspor’a da 3 puan fark atmış durumda. 1 galibiyeti, 1 beraberliği ve 8 mağlubiyeti bulunan Giresunspor ise 4 puanla ligin 8’inci ve son sırasındaki yerinde kaldı.

Ligde 26 Aralık Pazartesi günü oynanacak olan13. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor A2 takımı saat 13:30’da deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-Mavili A2 takımı, Sivasspor’u ilk maçta kendi sahasında 4-1 mağlup etmişti. Giresunspor ise evinde Kardemir Demir Çelik Karabükspor’u konuk edecek.

Stat: Atatürk

Hakemler: Ramazan Keleş, Süleyman Demir, Kadir Kartekin

Çaykur Rizespor: Mahmut Öksüz, Hasan Kılıç, Hakkı Tarakçı, Muhammed Burak Avcı, Macit Arabacı, Yüksel Kazdal, Muhammet Hacıoğlu, Yahya Yetgin (Ramazan 68. Dak), Aykut Köz, Muhammet Yılmaz (Mahmut Tolga 90+1. Dak), Mahmut Şevket Mataracı (Mehmet Aksel 63. Dak)

Yedekler: Yunus Emre Kırdal, Ramazan Koçal, Mahmet Aksel Karadağ, Hakan Yıldız, Berat Dil, Onur Korkmaz, Mahmut Tolga Karabak

Teknik Direktör: Osman Nuri Şahinoğlu

Giresunspor: Ali Aydın, Hasan Ergin (M. Demirhan 62. Dak), Sinan Kokal (Yunus 85. Dak), Cengizhan Koç, Emre Aksu, Çağatay Güven (Ali 65. Dak), Ali Ekmekçi (Olgun 70. Dak), Metin Karadağ, Emre Cömert, Mustafa Zorlu (Necat 82. Dak)

Yedekler: Onurcan Diri, M. Demirhan, Olgun Şahin, Ali Alaca, Necat Başuslu, Yunus Bahar, Erhan Arslan

Tenik Direktör: Hasan Ali Tek

Sarı Kart: Mehmet Aksel

Goller: Muhammet Yılmaz (52. Dak), Mehmet Aksel (90. Dak)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.