Telekomspor: 2 - Rize Belediyespor: 3

Telekomspor: 2 - Rize Belediyespor: 3

Rize 1. Amatör Küme 6. Hafta karşılaşmasında A Grubu takımlarından Telekomspor, sahasında Rize Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu.

Haber: Turgay Ayhan

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi A Grubu 6. Hafta karşılaşmasında sahasında Rize Belediyespor’u konuk eden Telekomspor, 2-1 önde olduğu karşılaşmayı, son dakikalarda gelen gollerle 3-2 kaybetti.

Ekrem Orhon Stadında oynanan ve Hakem Mehmet Coşkun tarafından yönetilen karşılaşmanın ilk dakikalarında bastıran taraf Rize Belediyespor olsa da ilk gol Telekomspor’dan geldi. 9. Dakikada Muharrem’in attığı golle Telekomspor 1-0 öne geçerken, 12. dakikada Rize Belediyespor atağında Burak’ın ağlarla buluşturduğu top, kaleciye yapılan faul nedeniyle gol olarak değer bulmadı. İlk yarı ağırlıklı olarak Telekomspor yarı sahasında geçerken, 36. dakikada Rize Belediyespor’da Anılcan’ın pasında Hüseyin topu kaleye gönderdi. Kaleciden dönen topu Cengiz ağlarla buluşturduysa da pozisyon ofsayt nedeniyle gol olarak sayılmadı ve ilk yarı 1-0 Telekomspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda her iki takım da karşılıklı ataklar sergilerken Rize Belediyespor 53. dakikada Anılcan’ın attığı golle skora eşitlik sağladı. Telekomspor ise 74. dakikada Ergün'ün kullandığı korner atışı sonrası Metehan’ın kafa ile attığı golle skoru 2-1 yaptı. Bu dakikadan sonra baskısını arttıran Rize Belediyespor pozisyon yaratmada etkili olan taraf oldu. Maçın 88. dakikasında ceza sahası içinde Hüseyin’in direk kaleye gönderdiği sert şutu gol olurken Rize Belediyespor yeniden eşitliği sağladı. 3 dakika uzatmanın işaret edildiği karşılaşmada İbrahim Fadıl’ın asistini ağlarla buluşturan Gürkan Rize Belediyespor’a galibiyeti getiren golü kaydetti.

Ligin 6. Haftasında son dakikalarda gelen gollerle galibiyet şansını kaybeden Telekomspor 7 puanda kalırken, 4 haftadır mağlup olan Rize Belediyespor şeytanın bacağını kırarak ilk galibiyetini ve ilk puanını elde etti.

A Grubunda 27 Kasım Pazar günü oynanacak olan 7. Hafta karşılaşmalarında Telekomspor, saat 10:00’da Ekrem Orhon Stadında Filizçayspor ile mücadele edecek. Rize Belediyespor ise saat 12:00’de sahasında Madenlispor’u konuk edecek.

Stat: Ekrem Orhon

Hakemler: Mehmet Coşkun, Ömer Kasap, Ali Koyuncu
Telekomspor: Yalçın Köroğlu, Ali Sancaktutan, Ensar Turan, Enis Akçe, Metehan Büyük, İsmail Çolak, Talip Kazdal, Murat Aslan (Ensar 78. Dak), Muharrem Coşkun, Ergün Yılmaz, İbrahim Duman

Yedekler: Cihan Kotil, Ensar Uzun, Dursun Ali Köse, Mahmut Altun, Emrah Atmaca, Ramazan Güney, Adem Eren

Teknik Sorumlu: Kaan Yiğit

Rize Belediyespor: Cem Tibet, Osman Korkmaz, İbrahim Fadıl Genç, Atilla Yıldız, Uğur Boyama, Ramazan Karataş, Cengiz Uçak (Enver 77. Dak), Gürkan Lik, Burak Güveli, Anılcan İslamoğlu (Ayhan 89. Dak), Samet Özçelik (Hüseyin 58. Dak)

Yedekler: Selahattin Yılmaz, İdris Oskan, Ayhan Sarıdağ, Rıdvan Koçal, Abdulkadir Yavuz, Hüseyin Gündoğdu, Enver Çolak

Teknik Sorumlu: Önder Demir

Sarı Kartlar: Ali, Ensar, Metehan (Telekomspor), Atilla, Burak, Hüseyin (Rize Belediyespor)

Goller: Muharrem (9. Dak), Metehan (74. Dak) (Telekomspor), Anılcan (53. Dak), Hüseyin (88. Dak), Gürkan (90+1. Dak) (Rize Belediyespor)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.