AK Parti Artvin İl Başkanı Tahtalı Kongre Sürecini Değerlendirdi

AK Parti Artvin İl Başkanı Tahtalı Kongre Sürecini Değerlendirdi

9 ay önce Dolmabahçe Sarayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Artvin İl Başkanlığına atanan Fatih Tahtalı açıklamalarda bulundu.

Eski AK Parti Artvin İl Başkanı Şenol Alpaslan'ın istifa etmesinin ardından genel merkezin yürüttüğü çalışma sonucu kendisiyle beraber 3 kişinin İstanbul'a çağrıldığını ifade eden Tahtalı, "Dolmabahçe Sarayı'nda atama yapıldı. Hem mekan çok etkileyiciydi, hem de Cumhurbaşkanımızla birebir bir görüşme yapmak ve kararı bizzat canlı olarak onun ağzından dinlemek gerçekten heyecan ve onur vericiydi. 12 yıldır il teşkilatmızda aktif görevin içerisindeydim. Tabi ki 12 yıldır içinde olduğunuz bir teşkilatın il başkanlığına getirilmek tarifsiz bir mutluluk. Göreve gelirken sırtımıza yüklenen sorumluluğun bilincindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza ayak uydurmak için bizim de en az onun kadar koşmamız gerektiğini biz biliyoruz." dedi.

 
Milletin desteği ile başarılı olacaklarına inandığını söyleyen Tahtalı, "Mevcut teşkilatlarımız var. Pandemi sürecinden dolayı kongrelerimiz ertelendi. Normalde Nisan, Mayıs, Haziran gibi ilçe kongrelerini Eylül, Ekim gibi il kongresini yapmayı düşünüyorduk. Ama bu tarihler biraz uzadı. Şimdi Eylük, Ekim gibi ilçe kongerelerini yapacağız. Sonraki 4 ay içerisinde de il kongresini tamamlayacağız. Daha sonra da büyük kongre yapılacak. Ve genel başkanımızı inşallah bir daha seçeceğiz." ifadelerini kullandı.
 
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.