Ardanuç'un Karlı Zirvesinde Gençlerden Heyecan Verici Kış Aktivitesi

Ardanuç'un Karlı Zirvesinde Gençlerden Heyecan Verici Kış Aktivitesi

ARTVİN'İN ARDANUÇ İLÇESİNE BAĞLI BİN 700 RAKIMLI GEÇİTLİ KÖYÜNDE KÖYÜN GENÇLERİ YARI YIL TATİLİNİN KEYFİNİ TAHTA KIZAKLARLA KAYARAK ÇIKARIYOR

Artvin'in Ardanuç ilçesine bağlı yüksek rakımlı Geçitli köyünde, kış mevsiminin keyfini tahta kızaklarla çıkaran gençler, yarı yıl tatilini eğlenceli bir şekilde geçiriyor. Öğrenciler, köylerine düzenlenen Geçitli Köyü Kar Şenliği'nde 200 yıllık tahta kızak yarışlarına hazırlanıyor.

Yüksek rakımı ve bembeyaz kar örtüsüyle kaplı Geçitli köyü, öğrencilerin yarı yıl tatilini değerlendirmeleri için ideal bir ortam sunuyor. Özellikle Ardanuç-Ardahan karayolunun kar nedeniyle kapalı olması, gençleri bu doğal kış sporu olan tahta kızakla kaymaya yönlendiriyor. Köy gençleri, parkurun uzunluğu ve eğimli olması nedeniyle tahta kızakla kaymanın keyfini çıkarıyorlar.

Bu hafta sonu düzenlenecek Geçitli Köyü Kar Şenliği'nde 200 yıllık tahta kızak yarışlarına katılacak olan gençler, ödül kazanmak için heyecanla hazırlıklarını sürdürüyorlar. Karın tadını çıkaran gençler, doğal güzelliklerle çevrili köylerinde kışın keyfini doyasıya yaşıyorlar.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.