ARTVİN'DE 2 OLAY BİR ÖLÜM BİR KAYIP

ARTVİN'DE 2 OLAY BİR ÖLÜM BİR KAYIP

Artvin’de yüzmek için denize giren genç kayboldu , bir başka olayda Üzerine tomruk düşen kamyon şoförü hayatını kaybetti..

Artvin’de yüzmek için denize giren 17 yaşındaki genç dalgalara kapılarak kayboldu. Sahil güvenlik ekipleri kayıp genç için arama kurtarma çalışması başlattı.

Artvin’in Arhavi ilçesine bağlı Kıyıcık Plajı'nda akşam saatlerinde yüzmek için denize giren 17 yaşındaki Kadir Mengükan, dalgalara kapılarak kayboldu. Kaybolan genci bulmak için Sahil Güvenlik su altı arama kurtarma ekipleri denizde arama kurtarma çalışmaları başlattı..

kayip-2.jpg

Artvin’de kamyon kasasından üzerine tomruk düşen bir kişi hayatını kaybetti.
Olay, akşam saatlerinde Artvin’in Borçka ilçesinde bir kereste atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yaşar Öztürk, kamyonuyla kereste atölyesinde tomruk götürdü. Kamyon kasası üzerinde bulunan tomrukları indirildiği sırada üzerine düşen tomruk düşen Yaşar Öztürk olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen savcını incelemesinin ardından hayatını kaybeden Öztürk’ün cenazesi Borçka Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

yasar-ozturk11.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.