Artvin'de Erbakan Rüzgarı esti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Artvin’de temaslar bulundu. Erbakan’a ziyaretinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı Cemil Çolak, Mehmet Aşıla ile baş danışmanı Davut Güloğlu ve çok sayıda partili eşlik etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Artvin’de partililerle buluştu. Erbakan’a ziyaretinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı Cemil Çolak, Mehmet Aşıla ile baş danışmanı Davut Güloğlu ve çok sayıda partili eşlik etti.

 Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinden geçekleşen programın açılış konuşmasında bulunan Yeninden Refah Partisi İl başkanı Talip Sücü, Artvin’de resmi kayıtlarda 3’üncü parti olduklarını belirterek, ‘’Genel Başkanımızın bizlere vermiş olduğu görevden doğrultusunda iki yıl önce partimizi kurduk. Daimî Genel başkanımız merhum Necmettin Erbakan hocamızın ‘’ Bir çiçekle bahar gelmez ama her bahar bir çiçekle başlar” sözleriyle Artvin’e tek başına bizleri gönderdi. Ve Artvin’imizin ilçelerini kurduk. Bu iki yıl süre içerisinde davamıza hizmet eden tüm kardeşlerimize tek tek teşekkür edip alkışlamanızı istiyorum.  Bugün resmi kayıtlarda Artvin’de 3 siyasi parti olduk. Bunu mimari burada ayakta duran kardeşlerimiz il yönetimimizdir’ ’ifadelerini kullandı.

ERBAKAN: ARTVİN’E GELMEKTE ÇOK GEÇ KALDIK

Partililere seslenen Erbakan, Artvin’ gelmekte çok geç kaldıklarını belirterek, “Sonunda Artvin’e geldik. Ama Artvin’e gelmekte çok geç kaldık. Artvin’de üye sayısı bakımından 3’üncü parti olduğumuzu da başkanımızdan duyduğumuzda Artvin’ gelmekte çok geç kalmışız diyorum” dedi.

Konuşmasında şu sözlerle devam eden Erbakan,” Artvin’de bu başarıyı görmek çok mutlu ediyor. Aynı zamanda diğer birçok teşkilatlarımıza da örnek teşkil ediyor. Neden? Bize Anadolu’da gelen pek çok ilden başkanlarımız, zaman zaman bizim nüfusumuz az, imkanlarımız kısıtlı falanca partinin rüzgârı var, gazete, televizyonumuz yok diyorlar. Görüyorum ki tüm bu sıkıntılar Artvin’de de var. Ama Artvin’de bu başarı elde edilebiliyor. Ne mutlu siz Artvin teşkilatımıza. Artvin’de olduğumuz için demiyorum. Artvin ilk 5 ilimizden biri haline geldi. Başta İl başkanımız Talip Sücü başkanımıza ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.