Artvin'de karlar üstünde evlenme teklifi

Artvin'de karlar üstünde evlenme teklifi

ARTVİN ATABARI KAYAK MERKEZİ SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİNE VE PİYANO RESİTALİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI. ARTVİN'DE YAŞAYAN UĞUR KIRÇİÇEK, KIZ ARKADAŞI İREM ÜNERLİ'YE 2200 RAKIMDA EVLENME TEKLİF ETTİ

Artvin'in doğal güzellikleriyle ünlü şehir merkezine sadece 16 kilometre uzaklıkta yer alan 2 bin 200 rakımlı Mersivan Dağı eteklerinde bulunan Atabarı Kayak Merkezi, hafta sonu sıradışı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kayak severlerin yanı sıra piyano tutkunlarını da ağırlayan bu merkez, unutulmaz anlara sahne oldu.

Doğu Karadeniz'in önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Atabarı Kayak Merkezi, doğanın muhteşem manzarası eşliğinde kayak keyfi yapmanın yanı sıra müzik dolu bir gün yaşadı. Artvin'de uzun yıllardır piyano kursları düzenleyen Nino Pediz önderliğinde, 5-14 yaş grubundaki piyano öğrencileri için özel bir etkinlik düzenlendi.

Minik piyanistler, katlanabilir piyanolarıyla kayak merkezine çıkarak doğayla müziği bir araya getirdiler. Öğrendikleri eserleri misafirler için çalan öğrenciler, aileleriyle birlikte eşsiz bir gün geçirdiler. Etkinlik sonrasında gazetecilere açıklama yapan Pediz, çocukların eğlenceli bir gün geçireceklerini ve doğa ile müziği bir arada yaşayacaklarını belirtti.

Bu özel gün, sadece müzik ve eğlenceyle sınırlı kalmadı. Kayak merkezinde sürpriz bir evlilik teklifi de gerçekleşti. Artvin'de yaşayan Uğur Kırçiçek, kız arkadaşı İrem Ünerli'ye muhteşem bir ortamda evlenme teklif etti. "Bu zamana kadar ömrünü geçirmişsin bensiz, Bense kalan ömrümü geçirmek istemiyorum sensiz. Benimle evlenir misin?" yazılı pankartın önünde yapılan romantik teklif, Ünerli'nin "Evet" cevabıyla sonuçlandı.

Çevrede bulunanlar alkışlar eşliğinde çiftin mutluluğuna ortak olurken, Uğur Kırçiçek duygularını şu şekilde dile getirdi: "Eğer birisiyle anlaşabiliyorsanız, düşündüğünüzü düşünebiliyorsa o hayatınızda her zaman olması gereken birisidir ve hayatımda olduğu için çok mutluyum. Onu her zaman seviyorum ve her zaman seveceğim." Atabarı Kayak Merkezi, bu özel günle unutulmaz anılara ev sahipliği yaparak ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim yaşattı.

Artvin'de karlar üstünde evlenme teklifi

Artvin'de karlar üstünde evlenme teklifi

Artvin'de karlar üstünde evlenme teklifi

Artvin'de karlar üstünde evlenme teklifi

Artvin'de karlar üstünde evlenme teklifi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.