Artvin'de Otomobil Çoruh Nehri'ne Düştü

Artvin'de Otomobil Çoruh Nehri'ne Düştü

Otomobildekilerden 3'ü akıntıya kapılarak kayboldu, 2 kişi yaralandı

Artvin'de otomobilin Çoruh Nehri'ne düşmesi sonucu 3 kişi kayboldu, 2 kişi yaralandı.

Artvin-Yusufeli kara yolunun Sebzeciler köyü mevkisinde Ferdi Altun'un kullandığı 08 AU 814 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Çoruh Nehri'ne düştü.

Sinop'ta askerlik yaptığı ve raporlu olarak memleketi Artvin'de bulunduğu öğrenilen sürücü Ferdi Altun ile otomobildekilerden Eren Polat, yüzerek kurtulmayı başardı. Çeşitli yerlerinden yaralanan Altun ve Polat, Yusufeli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada, otomobildekilerden sürücü Altun'un yeğenleri Ömer Aslan ve kardeşi Celal Aslan ile Erzurum'dan otomobile aldıkları kimliği henüz belirlenemeyen kişi akıntıya kapılarak kayboldu. Bu kişiler için Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile jandarma ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı.

Kazanın, sürücü Altun'un yeğeni Celal Aslan ile Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne giderek Şırnak'taki birliğinden izine gelen yeğeni Ömer Aslan ve otobüste tanıştığı Eren Polat ile kimliğini bilmedikleri bir kişiyi daha otomobile aldıktan sonra Artvin'e döndükleri sırada meydana geldiği öğrenildi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.