ARTVİN'İN BORÇKA İLÇESİ DEMİRCİLER KÖYÜNDE  AKRABA 2 AİLE ARASINDA ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI NEDENİYLE ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA KURŞUNLARIN HEDEFİ OLAN ANNE VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ YARALANDI

ARTVİN'İN BORÇKA İLÇESİ DEMİRCİLER KÖYÜNDE AKRABA 2 AİLE ARASINDA ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI NEDENİYLE ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA KURŞUNLARIN HEDEFİ OLAN ANNE VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ YARALANDI

Artvin'de akraba 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada kurşunların hedefi olan anne ve oğlu hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Artvin'de akraba 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada kurşunların hedefi olan anne ve oğlu hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Artvin'in Borçka ilçesi Demirciler köyünde akraba iki aile arasında yaşanan arazi anlaşmazlığında E.Ö. (48) fındık bahçesinde gördüğü yengesi Hanife Özkan ve din görevlisi oğlu Ali Özkan ile kızı kardeşi M.Ö'ye ruhsatsız silahla kurşun yağdırdı. Yaşanan olayda yenge Hanife Özkan ve oğlu Ali Özkan olay yerinde hayatı kaybetti. Kız kardeşleri M.Ö. ise ağır yaralandı. İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri, çevrede önlem alırken, sağlık görevlileri ise ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Yaralı M.Ö ambulansla Borçka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra jandarma tarafından gözaltına alınan E.Ö çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.