Halit Özdemir'in Oğlu Ahmet Özdemir Dünya Evine Girdi

Halit Özdemir'in Oğlu Ahmet Özdemir Dünya Evine Girdi

Araştırmacı yazar ve sanayici Halit Özdemir'in oğlu Ahmet Özdemir dünya evine girdi.

Araştırmacı yazar, Sanayici Halit Özdemir' in oğlu Ahmet Özdemir dünya evine girdi. Malatya  Hekimhan Kaymakamı olan Ahmet Özdemir ile Hekimhan Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dr. Büşra Özkul  18 Temmuz 2020 Cumartesi günü Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin nikah salonunda hayatlarını birleştirdiler.

Çiftlerin nikahını Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan kıydı.Nikah şahitliğini de Malatya Valisi Sayın Aydın Baruş ,Hekimhan Belediye Başkanı Sayın Turan Karadağ,Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güder  ve Hekimhan Devlet Hastanesi Başhekimi sayın Dr. Hulusi Şahin yaptılar.

Koronavirus tedbirleri kapsamında  davetliler salona alınırken  ateşleri kontrol edildi . Davetlilerin de maske takma ve sosyal mesafeyi korumaya  özen gösterdikleri  görüldü.Genis bir katılımın olduğu  nikâh merasimi Kur'an ı  Kerim tilaveti ile başladı.Malatya Valisi Sayın Aydın Baruş yaptığı konuşmada genç çiftlerin Sevgi-Sadakat- Sabır kavramlarına dikkat etmelerini tavsiye etti ve evlilik cüzdanını geline verdi.

Çiftlere mutluluklar diliyoruz.











HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.