Maliye Bakanı Şimşek Artvin'de

Maliye Bakanı Şimşek Artvin'de

Bakan Şimşek: "Artvin, ülkemizin muhtemelen doğal güzelliği, insanların güzelliği anlamında en önde gelen yörelerinden birisi"

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çeşitli incelemeler için geldiği Artvin'in Borçka ilçesindeki Karagöl bölgesinde ziyaretlerde bulundu.

Artvin-Cankurtaran Geçidini inceleyen Bakan Şimşek, çalışmalardaki son durum hakkında Vali Kemal Cirit'ten bilgi aldı.

Ardından Borçka ilçesindeki Karagöl mevkisine geçen Şimşek, göl etrafını dolaştı, bol bol fotoğraf çektirdi, gazetecilerin fotoğrafını çekti.

Bakan Şimşek, burada yaptığı açıklamada, turizmin ekonomi için önemine değinerek, "Sosyal medya ülkemizin tanıtımı, fikirlerin paylaşımı açısından son derece etkili bir alan. Türkiye'nin en çok abonesi olan gazeteden herhalde bizim daha fazla takipçimiz var. Şu anda neredeyse bir milyon 25 bin takipçi var. Bütün bu çalışma ve gezi ziyaretimi paylaşacağız. Artvin, eşsiz güzellikleri olan, ülkemizin muhtemelen doğal güzelliği, insanların güzelliği anlamında en önde gelen yörelerinden birisi" diye konuştu.

Şimşek, Artvin'e gelirken sık sık sosyal medyayı kullandıklarını belirterek, "Bu güzellikleri, gözlemleri paylaşıyoruz. Bugün yarın birkaç tane de İngilizce paylaşacağız. Çünkü binlerce yabancı takipçi de var. Artvin'e kadar merak edip gelirle inşallah" dedi.

Bakan Şimşek, güzelliklerin korunması gerektiğini, gereken hassasiyetlerin ilgili bakanlıklar tarafından gösterildiğini, bu güzelliklerin bin yıl daha devam edeceğine inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.