Murgul Belediyesi kadrolu işçileri ve belediye şirketi işçilerine % 70 zam yapıldı

Murgul Belediyesi kadrolu işçileri ve belediye şirketi işçilerine % 70 zam yapıldı

MURGUL BELEDİYESİ'NDE KADROLU İŞÇİLER VE BELEDİYE PERSONEL ŞİRKETİ EY BA LTD.ŞTİ ARASINDA YAPILAN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ KAPSAMINDA MAAŞLARDA %70 ORANINDA İYİLEŞTİRME SAĞLANDI. MAAŞLARIN 35 - 41 BİN LİRA CİVARINDA OLACAĞI ÖĞRENİLDİ

Murgul Belediyesi’nde Kadrolu İşçiler ve Belediye Personel Şirketi ve Ey Ba Ltd.şti İçin Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Murgul Belediyesi’nde kadrolu işçiler ve  Personel Ltd. Şti.  Ey Ba Ltd.şti ile Belediye İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye kadrolu ve şirket bünyesinde görev yapan personelin maaşlarına yapılan sözleşme ile  % 70 oranında iyileştirme yapıldı.

Murgul Belediye Başkanı Hasan ÇAVUŞ, Belediye İş Sendikası Rize-Artvin şube başkanı Yaşar Kaspar ve personellerin katılımıyla imza altına alındı.

Murgul Belediyesi Kadrolu ve Personel Ltd. Şti. Ey Ba Ltd.şti bünyesinde görev yapan personelin maaşlarında % 70 oranında artış yapıldı.

Murgul Belediye Başkanı Hasan ÇAVUŞ imza töreninde yaptığı konuşmada; “Sözleşmenin tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Sendika temsilcimiz ile birlikte imkanlarımızı zorlayarak işçilerimize verilebilecek en üst seviyede artışı sağlamaya gayret ettik. Yıllık bazda % 70 zam ile işçilerimizin maaşlarında ve özlük haklarında önemli bir iyileştirme sağlamış olduk” dedi.

Belediye İş Sendikası Rize Artvin Şube Başkanı Yaşar KASPAR; iyi bir sözleşme oldu günümüz yoksulluk sınırının üstünde bir toplu sözleşmeyi imzalamış olduk,  Belediye Başkanımız sayın Hasan ÇAVUŞ Başkanıma  emeğe ve emekçilere destek ve katkıları için Sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum, temsilcilerimize ve üyelerimize katkıları için teşekkür ederim dedi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.