Vali Yılmaz Doruk’un Gaziler Günü Mesajı

Vali Yılmaz Doruk’un Gaziler Günü Mesajı

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Doruk'un mesajı şöyle:


Tarihin her safhasında hür ve onurlu yaşamaktan asla taviz vermeyen aziz milletimiz, vatanı, bayrağı ve istikbalini her şeyin üstünde tutmuş, sahip olduğu kadim gaza anlayışı ve sarsılmaz iradesiyle bu uğurda nice şanlı zaferlere imza atmıştır.

Yüreklerindeki koşulsuz vatan sevgisi ve üstün cesaretle, canından aziz bildiği mukaddesatı uğrunda cansiperane mücadele ederek bu şanlı zaferlerin kazanılmasında büyük rol oynayan Gazilerimiz, her zaman övünç kaynağımız olmuştur.

Aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugünde birliğine ve bütünlüğüne kast eden tüm hain unsurları asırlardır sergilediği bu onurlu duruşla yok ederek, kadim tarihinden miras aldığı güçle ülkemizi gelecekteki bin yıllık hedeflerine kararlılıkla ulaştıracaktır.

Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e İstiklal Mücadelesindeki önderliğinden dolayı “Gazi ve Mareşal” unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor; vatan için canını siper eden tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.