Somali'de 19 Yaşındaki Kıza Toplu Tecavüz Ettikten Sonra, 6 Katlı Binadan Attılar

Somali'de 19 Yaşındaki Kıza Toplu Tecavüz Ettikten Sonra, 6 Katlı Binadan Attılar

Somali'nin başkenti Mogadişu'da 19 yaşındaki genç kız, arkadaşı tarafından bir yere davet edilerek tuzağa düşürülerek 11 erkek tarafından toplu tecavüze uğradıktan sonra, 6 katlı bir binadan aşağıya atılarak öldürüldü.

Somali'nin başkenti Mogadişu'da 19 yaşındaki Hamdi Mohamed Farah, 11 erkek tarafından toplu tecavüze uğradıktan sonra 6 katlı binadan atılarak öldürüldüğü belirtildi. Yerel medyada yer alan haberlere göre, 19 yaşında öğrenci olduğu ifade edilen Farah'ın arkadaşı tarafından başkent Mogadişu'nın Wabari bölgesindeki bir yere davet edildiği kaydedildi.


TUZAK KURUP, TECAVÜZ ETTİLER
Arkadaşının davet ettiği yere giden Farah'ın 11 kişiden oluşan bir grup erkek tarafından tecavüze uğradığı ve 6 katlı binadan aşağıya atılarak öldürüldüğü kaydedildi. Farah'ın yakınları ise genç kızın, geçtiğimiz cuma öğle saatlerinde evden çıktığını ve daha sonra Farah'ın cesedinin Medina Hastanesi'ndeki morgda olduğunu öğrendikleri bir telefon aldıklarını belitrtti. Polis yaptığı açıklamada geçtiğimiz pazartesi günü olayla ilgili 11 şüphelinin gözaltına alındığını belirtti. Genç kızın öldürülmesi ülkede infiale yol açarken, olayla ilgili bir çok siyasetçi ve halk tepki gösterdi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.