Altın fiyatları gaza bastı!

Altın fiyatları gaza bastı!

Çeyrek altın kaç lira?

Geçen hafta cuma günü analistlerin kritik direnç olarak nitelendirdikleri 1.255 dolar seviyesini aşarak 1.270 doların üzerini test eden altının ons fiyatı, bu hafta da yükseliş isteğini koruyor.

Geçen hafta 1.254 dolar seviyelerinde yeni haftaya başlayan altının ons fiyatı, hafta ortasında haftalık kazanımlarını geri verirken perşembe günü Çin'de ve ABD'de açıklanan öncü PMI verilerinin emtialar için olumlu algılanmasının ardından 1.270 doların üzerini test etmişti.

1.270 SEVİYESİNİ TEST ETTİ

Altının ons fiyatı bugün ise 19 Aralık 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye kadar yükseldikten sonra şu dakikalarda 1.269 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Analistler, yarın başlayacak ve iki gün sürecek olan Fed Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısı öncesinde yatırımcıların kararsızlıklarının ve volatilitenin artabileceğini belirtiyor.

1.300 DOLARI GÖREBİLİR

Teknik açıdan altının ons fiyatının 1.255 doları üzerinde kalması durumunda kısa vadeli yükseliş trendinin devam edeceğini ifade eden analistler, 1.295 ve 1.300 dolar seviyelerinin direnç olarak izleneceğini kaydediyor.

KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatlarının haftaya yükselişle başlaması Kapalıçarşı Altın Piyasası'nı da hareketlendi. Çeyrek altın yükseldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.