Olmayan kredi kartına 65 lira kart bedeli

Olmayan kredi kartına 65 lira kart bedeli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşayan emekli Erdinç Demirbaş, "Olmayan kredi kartıma 65 lira kart bedeli geldi. Vatandaş olarak mağdur ediliyoruz" dedi...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşayan emekli Erdinç Demirbaş, 2011 yılında termal ev almak için bir kereye mahsus termal evi alacağı firmanın çalıştığı bankadan kredi kullanmış. Kredi borcunu kısa süre sonra kapatan Demirbaş, 2,5 yıl sonra kendisine 65 liralık kart aidat bedeli gönderildiğini söyledi. Bir kereye mahsus çalıştığı bankadan kendine kart ulaşmadığını ve kart talebinde dahi bulunmadığını kaydeden Demirbaş, şöyle devam etti: "İki buçuk yıl önce bir bankadan 4 bin lira kredi talebinde bulundum. Kredim karşılandı. Bundan yaklaşık 2,5 sene sonra 65 lira tutarında kart ekstrası geldi. Fakat ben bu bankadan hizmet almadım. Bu bankadan kart talebinde bulunmadım. Kart elime geçmedi. Bana hizmet vermedi. Bana hizmet vermediği halde nasıl kart bedelini alabilir? Vatandaş olarak mağdur durumdayız. Üstüne üstlük bu bankaya verilen telefon numaraları ile ulaşmak mümkün değil. Benim ikamet ettiğim yer Ereğli, hesap açılan yer Ankara Meşrutiyet şubesi. Bana, bir kere alış veriş ile 2,5 sene sonra kart aidatı talep etmeleri çok enteresan geldi. Bunu aynı şekilde savcılığı da bildirdim. Şikayetçi olduğumu da bildirdim. Vatandaş mağdur durumda."

Erdinç Demirbaş, "Ben bunlara ulaşmak istedim. Dakikalarca geçen zaman zarfında benim dünya kadar telefon ücretim gelecek. Devamlı olarak cep telefonuma bu banka ile ilgili mesajlar geliyor. Bu mesajların bir daha gönderilmemesini istediğimi yazdım, ancak mesaj ulaşmadı. Onlardan mesaj geliyor. Mesaja cevap veremiyorsun. Adıma açılan hesabın Ankara Meşrutiyet şubesine ulaşamıyorsun. Genel müdürlüğü seni hesap açılan şubeye yönlendiriyor. Ama ulaşmak mümkün değil." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.