Hızlı ve Öfkeli 6 Fragman İzle

Hızlı ve Öfkeli 6 Fragman İzle

'Hızlı ve Öfkeli’ serisinin 6’ıncı filminin fragmanı yayınlandı. 'Hızlı ve Öfkeli 6'da ünlü yıldızların bulunduğu oyuncu kadrosunda başrolleri Vin Diesel, Paul Walker ve Dwayne Johnson paylaşıyor. Serinin 6'ıncı filmi 24 Mayıs'ta vizyonda olacak.

Bugüne kadarki en riskli macera için yeniden bir araya gelen Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris "Ludacris" Bridges ve Elsa Pataky'ye Badass dizisinden Luke Evans ile Gina Carano da katılıyor.

HEPSİ BİR ARAYA GELİYOR

Dom (Diesel) ve Brian'ın (Walker) nüfuzlu bir kişinin imparatorluğunu yıkıp, ekiplerini 100 milyon dolarla bıraktığından beri kahramanlarımız tüm dünyaya yayılmıştır. Ama evlerine dönememeleri ve sonsuza kadar kaçak olarak yaşayacak olmaları hayatlarını yarıda bırakmıştır.

Yeni filmde Letty sürprizi

Bu arada Hobbs (Johnson) 12 ülkede, ölümcül yetenekleri olan paralı sürücülerden oluşan bir organizasyonu takip etmektedir. Takımın beynine (Evans) yardım eden acımasız ikinci başkan, Dom'un öldüğünü düşündüğü aşkı Letty'dir (Rodriguez). Suçlu takımını durdurmanın tek yolu onlara sokakta üstün gelmektir. Bu nedenle Hobbs, Dom'dan en seçkin takımını Londra'da toplamasını ister. Böylece evlerine dönebilecekler ve ailelerini yeniden bir araya getirebileceklerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.