Genel Müdür Kılıç'tan İMEF'e Ziyaret

Genel Müdür Kılıç'tan İMEF'e Ziyaret

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Erkan Kılıç İnternet Medya Bilişim Federasyonunu ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla ilişkiler Genel Müdürü Erkan Kılıç İMEF’i ziyaret etti. İMEF’in İçişleri Bakanlığı desteği ile gerçekleştirdiği “ Sivil Toplum Kuruluşları Online Sosyal Medya Eğitimi Alıyor “ projesine desteklerinden dolayı genel müdür Erkan Kılıç’a teşekkür eden İMEF Başkanı DR. Süleyman Basa, proje ile 25 STK’ya 75 saat eğitim verilirken, 750 kişinin projeden istifade ettiğini ifade etti.

 

GENEL MÜDÜR KILIÇ BİLGİ ALDI

Ziyarette Genel Müdür Erkan Kılıç’a bilgi veren Dr. Süleyman Basa, İMEF’ in kurulduğu 2011 yılından bu yana gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı.

Türkiye’de İnternet Editörü meslek dalını 2642,11 kodu ile Türk Meslek Sözlüğü’ne ekletildiğini ve 2013 yılında “İnternet Pazarlama Terimleri Sözlüğü” eserini ülkemize kazandırdıklarını ifade eden Dr. Basa, Türk İnternet Medya Birliği’ni kurarak internet haber sitelerini bir araya getirmek istediklerini, ayrıca internet haberciliğinin ihmal edilen haklarını kamuoyuna taşımak, nitelik güçlerini arttırmak ve kamudan yeterli destek almalarını sağlamak istediklerini vurguldı.Bu amaçla, Kültür Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nden destek alan “ Kültürel Değerlere ve Telif Haklarına Duyarlı Yerel İnternet Haberciliği “ adlı projeyle yerel internet sitelerinin kapasite geliştirmelerine katkıda bulunmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bilgilendirme toplantısında Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Erkan Kılıç’a çeşitli sunumlar yapılarak çalışmaların etki ve değerleri grafiklerle gösterildi. Sunumları ilgiyle takip eden Kılıç,‘güvenli internet’ çalışmalarından dolayı İMEF’e teşekkür ederken, bundan sonra yapılacak çalışmalara da destek vereceklerini ifade etti.

Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Proje Daire Başkanı Mehmet Fatih GÜNAY, İMEF Yönetim kurulu üyeleri Alper Evren Şahin, Murat Erdoğan, Ömer Faruk Kayaarslan, Nizamettin Bilici ve Proje Koordinatörü Abdurrahman Aksu hazır bulunduğu ziyarette, İMEF Genel  Başkanı Dr. Süleyman Basa’nın Genel Müdür Kılıç’a plaket taktim etmesi ile sona erdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.