İMEF’DEN  TBMM DİJİTAL MECRALAR KOMİSYONU BAŞKANI YAMAN’A ZİYARET

İMEF’DEN TBMM DİJİTAL MECRALAR KOMİSYONU BAŞKANI YAMAN’A ZİYARET

İMEF Genel Başkanı Sületman Basa yönetimi T.B.M.M dijital mecralar komisyonu başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman'ı T.B.M.M deki makamında ziyaret ettiler.

Kısa adı İMEF olan İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa beraberinde başkan yardımcısı Nizamettin Bilici ve Hukuk Müşaviri Cüneyt Altıparmak ile birlikte T.B.M.M dijital mecralar komisyonu başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman'ı T.B.M.M deki makamında ziyaret ettiler.

 

 

Ziyarette Milletvekili Hüseyin Yayman'a İMEF'in çalışmaları hakkında bilgi veren federasyon başkanı Dr.Süleyman Basa,ayrıca Türk internet medyası ve sosyal medya çözüm önerileri üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirilip istişarelerde bulunuldu.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan federasyon başkanı Dr. Süleyman Basa son derece verimli geçen görüşme dolayısı ile ilgilerinden dolayı Sayın Milletvekili Hüseyin Yayman beye internet medyamız adına teşekkür ederiz ifadelerini kullanırken.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Milletvekili Hüseyin Yayman ise İMEF başkanımız ve yönetimiyle sosyal medyanın yeniden düzenlenmesi üzerine verimli ve ufuk açıcı bir sohbet gerçekleştirdik federasyon yönetimine çalışmalarında başarılar dilerim dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafının ardından sonlandı

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.