Korukır:Hakkımız 3 puandı

Korukır:Hakkımız 3 puandı

PTT 1. Lig'in 2. haftasında Adana Demirspor kendi sahasında Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.

8 sezon aradan sonra yeniden PTT 1. Lig'e yükselen Adana Demirspor'da galibiyet hasreti sürüyor. Sezona Bolu deplasmanı ile başlayan ve rakibi ile golsüz berabere kalan Mavi Şimşekler, bu sezon sahasındaki ilk maçında ise, Çaykur Rizespor ile puan savaşına çıktı. Rakibi karşısında iki kez geriye düşmesine rağmen, bulduğu gollerle skorda eşitliği sağlayan mavi-lacivertliler, ligdeki ikinci maçından da beraberlik ile ayrıldı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, çok deneyimli ve tecrübeli bir ekibe karşı sahada mücadele ettiklerinin altını çizdi. Yeni bir kadro ile mücadele etmelerinin yanında ligin de yeni temsilcisi olduklarını hatırlatan Özdemir, "Bir yandan tecrübeli ve deneyimli Çaykur Rizespor, diğer yanda yeni kadrosu ile ligde yeni mücadele eden Adana Demirspor. Böyle iki takımın mücadelesi de; çok zevkli ve çekişmeli oldu" dedi.

"TAKIM OLARAK BİRAZ DAHA ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"
Çaykur Rizespor'un, forvetlerinin çabuk ve seriliğinin, onları hücum hattında güçlendirdiğini kaydeden Özdemir, maça damgasını vuran da rakip takımın forvet oyuncuları olduğunun altını çizerek, "Ama biz de onlara cevap vermesini bildik. Gayet güzel bir oyun ortaya koyduk. Özellikle maçın ikinci yarısında etkili olan taraf bizdik. Fakat hep geriye düştüğümüz bir karşılaşmada skoru lehimize çeviremediğimiz gibi beraberlik ile yetinmek zorunda kaldık. Böylesine sıcak bir havada sahada iyi mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Geriye düşmemize rağmen oyunu hiç bırakmadık ve tempoyu da düşürmedik. Bu bizim için sevindirici bir gelişme. Belki klasik olacak ama gerçekten de biraz zamana ihtiyacımız var. Yeni oluşan bir takım için böylesi bir süreç, bizim için büyük bir ihtiyaç. Bolu ve Rize karşısında alınan iki beraberliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu ligde kaybetmediğiniz sürece her zaman diğer takımlar kadar iddialı olabilirsiniz. En kötüsü istikrarınızı devam ettirebilirsiniz. Alınan sonuç ve neticeden memnunum" ifadesini kullandı.

"ZOR BİR DEPLASMANDA İYİ MÜCADELE ETTİK"
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korıkır da, Adana Demirspor'un Türkiye'nin en büyük ve en önemli taraftar topluluklarından birine sahip olduğunu, böylesi bir taraftar topluluğu karşısında oynamanın her takım açısından zor olduğu yorumunda bulundu. Korıkır, "Böylesi bir seyirci ve güçlü bir takım karşısında sahada iyi mücadele ettik. Çok fazla gol pozisyonu yakaladık ama hak etmediğimiz 1 puan aldık, hakkımız ise 3 puan idi. Henüz sezonun ikinci haftasında olmamıza rağmen, futbolcularım sanki sezonun sonuna yaklaşmış gibi kontrollü, arzulu ve istekli bir oyun ortaya koydu. Onları tebrik ediyorum mücadeleleri için" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.