Başkan Demir, Çay TV canlı yayınına katıldı

Başkan Demir, Çay TV canlı yayınına katıldı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çay TV canlı yayınında Hasan Yavuz Bakır’ın gündeme dair sorularını cevapladı.

Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır’ın hazırlayıp sunduğu Perspektif programının bugünkü canlı yayın konuğu Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir oldu.

Yaklaşık 1.5 saat süren canlı yayında kentte devam eden projeler ve yapılacak yatırımlarla ilgili çalışmaları anlatan Başkan Demir, kırsal altyapıdan, kentsel dönüşüme, katlı otopark projelerinden Gülsan Sanayi Sitesi’nin dönüşümüne kadar birçok konuya değindi. Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır’ın tüm sorularına içtenlikle yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 yıla yakın süren başkanlık koltuğundaki çalışmaları tek tek anlattı.


Vizyoner bir bakış açısıyla Samsun’un geleceğini inşa ettiklerini ifade eden Başkan Mustafa Demir, sanayi alanları, turizm altyapısı gibi çalışmalarla kentin cazibe merkezine dönüşeceğini dile getirdi. Temelleri atılan ve atılacak olan projelerle Samsun’un bambaşka bir kimliğe bürüneceğini ve bunun için gece-gündüz çalıştıklarını anlatan Başkan Demir, seçim döneminde söz verilenlerin tamamının da hayata geçirileceğini söyledi.

samsun-buyuksehir-1.jpg

samsun-buyuksehir-12.jpg

samsun-buyuksehir-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.