Bayburt Beyaz Bir Örtüyle Uyandı: Kar Yağışıyla Birlikte Soğuk Hava Azaldı

Bayburt Beyaz Bir Örtüyle Uyandı: Kar Yağışıyla Birlikte Soğuk Hava Azaldı

BAYBURT GÜNE KAR YAĞIŞIYLA UYANDI. KARLA BİRLİKTE SOĞUK HAVA ETKİSİNİ AZALTTI

Bayburt, kar yağışıyla güne başlarken, beyaz bir örtüyle kaplandı. Kar yağışı, beraberinde getirdiği soğuk havanın etkisini azaltarak şehirde hafif bir yumuşama sağladı.

Erzincan'da gece ve sabah saatlerinde etkili olan soğuk hava, kar yağışıyla birlikte şehri beyaz bir görüntüye bürüdü. Şehir merkezindeki cadde ve sokaklar karla kaplanırken, vatandaşlar evlerinden çıkarak araçlarının üzerinde biriken karları temizleyip günlük işlerine devam ettiler. Yüksek kesimlerde ise karla mücadele ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürerek şehirlerarası yolların ulaşıma açık kalmasını sağladı.

Meteoroloji, yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ tehlikesine karşı uyarılarda bulunarak yetkililerden ve vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi. Kar yağışının yanı sıra soğuk hava koşullarının etkisini azaltmasıyla birlikte, bölge sakinleri kışın ortasında hafif bir nefes alma şansı buldu.

Bu kapsamda, kar temizleme ekipleri ve güvenlik birimleri, olası olumsuzluklara karşı hazır beklemeye devam ederken, halk da karın tadını çıkarırken bir yandan da güvenliği elden bırakmamaya özen gösteriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.