Bu Lokantada 3 Çeşit Yemek 40 Tl Olacak

Bu Lokantada 3 Çeşit Yemek 40 Tl Olacak

İZMİT BELEDİYESİNE AİT BİR LOKANTA HAFTAYA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK. 3 ÇEŞİT YEMEK 40 TL'DEN SATILACAK

Gülümse Kafe Fevziye'yi İzmit Kent Lokantasına dönüştüren İzmit Belediyesi çalışmalarda sona geldi. Önümüzdeki hafta hizmete açılacak lokantada, 3 çeşit yemeğin 40 TL'ye satılacağı öğrenildi.

Kent Lokantasında sona yaklaşan çalışmaları inceleyen Başkan Fatma Kaplan Hürriyet vatandaşları bilgilendirdi. Hürriyet, "Fevziye'yi Gülümse Kafe olarak diğer sosyal tesislerimiz mantığıyla işletmeye başlamıştık. Ancak ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor zamanlardan geçen yurttaşlarımızın bir nebze de olsa hayat şartlarını iyileştirmek, ekonomik anlamda onlara destek vermek, daha uygun ve kaliteli yemek hizmetini alabilmeleri için bir çalışma başlattık. Fevziye Çay Bahçesi'ni bir kent lokantasına dönüştürmek adına yürüttüğümüz çalışmalarda sona yaklaştık. Baştan sona bir tadilat yaptık, yeniledik. Masa sandalyeleri, alet edevatları yeniledik. Servis yapacağımız tüm mutfak elemanlarımız geldi. Bazı eksiklikleri de kısa sürede tamamlayacağız. Çalışmaları önümüzdeki hafta bitirip halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Kent merkezinde çok sayıda çalışan insan var. Bu insanlarımız yemek ihtiyaçlarını gidermek için ciddi paralar harcıyor. İşte burada İBB'nin yaptığı gibi 3 çeşit yemeğin 40 TL'ye vatandaşlara sunulacağı İzmit Kent Lokantası hayata geçiyor" dedi.

"Marka olacak"

Sosyal belediyeciliği önemsediklerini dile getiren Hürriyet, "İzmit Kent Lokantası da Gülümse Kafelerimiz gibi bu kentte marka olacak. Kent Lokantası kentimize hayırlı ve uğurlu olsun. Kentin göbeğinde ulaşılabilir bir noktada herkese katkı sunacak. Çok sayıda yapalım isterdik ama esnafımız da para kazanmak zorunda. Onlar da zorluklar yaşıyorlar. O yüzden esnafı zora sokmadan tek bir noktada kent lokantasını halkımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.