ÇORUM'UN SUNGURLU İLÇESİNDE YAŞAYAN DAMAT HASAN KEYVANOĞLU, DEDESİNİN VASİYETİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN BEŞ GÜN BEŞ GECE DÜĞÜN YAPTI

ÇORUM'UN SUNGURLU İLÇESİNDE YAŞAYAN DAMAT HASAN KEYVANOĞLU, DEDESİNİN VASİYETİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN BEŞ GÜN BEŞ GECE DÜĞÜN YAPTI

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yaşayan damat Hasan Keyvanoğlu, dedesinin vasiyetini yerine getirmek için beş gün beş gece düğün yaptı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yaşayan damat, dedesinin vasiyetini yerine getirmek için beş gün beş gece düğün yaptı.

Bahattin-Saniye Keyvanoğlu çiftin oğulları Hasan Keyvanoğlu, İrfan-Yasemin Keyvanoğlu'nun kızları Sultan Keyvanoğlu ile dünya evine girdi.

Sungurlu'da vefat eden dedesinin vasiyetini yerine getirmek isteyen damat Hasan Keyvanoğlu, düğün törenini beş gün olarak yaptı.

21 Eylül Çarşamba günü başlayıp, 25 Eylül Pazar sona eren düğün töreninde damadın babası Bahattin Keyvanoğlu, "Merhum babam Hasan Keyvanoğlu vefat etmeden önce aynı adı taşıdığı oğlum Hasan Keyvanoğlu'nun düğün törenini beş gün yapacağım derdi, ama ömrü bunu yapmaya yetmedi. Ölmeden önce de bize bu konuda vasiyet bıraktı. Bizlerde babamın vasiyetini yerine getirmek için oğlumuzun düğün törenini beş gün olarak düzenledik" şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.