Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a şiirli cevap

Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a şiirli cevap

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin gelişmeleri değerlendirdi.

İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

Temsilciliğini büyük şevkle yaptığımız Türk milleti bizden çok şey beklemektedir. Ekonomi durgun, zamlar şişkin, sosyal hayat yaralıdır. Hayatlar karanlık, sınavlar şaibelidir. Gelecek ümitleri kararmış, dayanış ve kaynaşma arzuları linç girişimlerine uğramıştır.
MHP TEZKEREYİ DESTEKLEYECEKTİR

İktidar partisi çıraklık, kalfalık ve ustalık adı altında ülkeyi, önce duraklamaya, ardından gerilemeye sonra da çöküş istikametine sokmuştur.

Önümüzdeki ilk imtihan da 17 Ekim'den beri yapılmak istenen K.Irak'a sınır ötesi müdahaleyi düzenleyen tezkere kararıdır. MHP bu tezkereyi destekleyecektir.

Yeni yasama yılına Engin Alan'dan mahrum şekilde başlamaktayız. PKK militanları dağda, yandaşları şehirde, siyasi uzantıları Meclis'tedir. TSK'dan üstün hizmet madalyası alan Sayın Engin Alan hapistedir.
ABDULLAH GÜL'ÜN YAKLAŞIMI MAKUL

TBMM açılış konuşmasında Sayın Cumhurbaşkanı'nın yaklaşımını yerinde ve makul olarak görmekteyiz. Muhterem arkadaşlarım, bugün sizlerle olumlu şeyler keşke konuşabilseydik.

AKP hükümetiyle her şey kötüye gitmiştir. Türkiye, art niyetli bir iktidarın yönetimi altında inlemektedir.

AKP'nin 10'uncu yılında yaşanmadık rezalet neredeyse kalmamıştır. Milletimiz daha hangi kırılmaları görecektir? İhanet almış başını gitmektedir. CHP'nin 18-19 Temmuz kongresinden sonra AKP'nin kongresi bunları bir kez daha güncellemiş ve güçlendirmiştir. Hem AKP hem CHP kongresinin hayırlı olmasını diliyorum.
ESKİ TAS ESKİ HAMAM

Erdoğan kongrede 2,5 saat konuştu. Bu kadar uzun konuşup bir şey söylemeyen tek lider Recep Tayyip Erdoğan'dır heralde. Erdoğan kalıplaşmış cümlelerine bu kongrede de devam etmiştir. O sloganın boş ve dayanıksız olduğu çok açıktır. AKP kongresi Cumhurbaşkanlığı için bir hazırlıktır. AKP aşırı ve çalıntı projeleri ile göz boyamaktadır.

Erdoğan günü, anı kurtaran bir durumu temsil etmiştir. Erdoğan'ın amacı olmayan bir millet durumunda düğümlenmiştir. AKP kongresi cumhurbaşkanlığı için bir ön adaylık, başkanlık için sıçrama tahtasıdır. İşin kritik tarafı ise AKP'yi birlikte kurduğu Sayın Cumhurbaşkanı'ndan hiç bahsetmemesi olmuştur. Demek ki Başbakan her şeyin merkezine kendini koymuştur.
KOPYACILIĞIN AHLAKİ BİR TARAFI YOKTUR

2023 iddiası MHP'nin 1997 yılından beri söylediği büyük bir projedir. Öyle ki kendisinin olmayan bir projeye sımsıkı tutunmaktadır. Bu kopyacılığın ahlaki bir tarafı yoktur. Hükümet partisi hazırı tüketmiş, elindekileri harcamıştır. Kongrenin konukları bile her şeyin önüne geçmiştir. AKP artık zaman kaybı olduğunu ispat etmiştir. Biz burada elbette Başbakan'ın konuşmalarını tümüyle analiz edemeyiz.
ERDOĞAN'A ŞİİRLE CEVAP

Başbakan kongrede, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un bir de şiirini okumuştur. Ona Ersoy'un bu şiiriyle cevap veriyorum:

Irzımızdır çiğnenen evladımızdır doğranan
Hey sıkılmaz ağlamassan bari gülmekten utan


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.