Erdoğan Hisarcıklıoğlu vetosunu kaldırdı

Erdoğan Hisarcıklıoğlu vetosunu kaldırdı

Başbakan Erdoğan 3 aydır randevu vermediği Hisarcıklıoğlu'nu kabul etti..

TOBB tarafından Somali'ye yardım amacıyla toplanan 9 milyon 537 bin TL'lik yardım çekini alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bunu siftah kabul ediyoruz; TOBB'a yakışan da budur" dedi.
ERDOĞAN VETOSUNU KALDIRDI

Hisarcıklıoğlu'nun bu ziyaretiyle Başbakan Erdoğan'ın yaklaşık 3 aydır randevu vermediği Hisarcıklıoğlu'na randevu vermiş oldu.

Başbakan Erdoğan, TOBB Başkanı veberaberindeki heyeti Başbakanlık Merkez Bina'da kabul etti. Kabulde Gümrük ve Ticaret BakanıHayati Yazıcı ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de hazır bulundu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Somali için topladıkları 9 milyon 537 bin TL'lik yardım çekini Başbakan Erdoğan'a takdim etti.
YAKLAŞIK 3 AYDIR RANDEVU VERMİYORDU

12 Haziran seçimlerinin hemen ardından Başbakan Erdoğan'dan randevu talep eden TOBB yönetimine, uzun süre yanıt verilmemişti. Başbakan, kendisinden randevu isteyen Ankara Sanayi Odası (ASO) heyetini ise bir hafta içinde kabul etmişti.

Gerilimin arkasında ise seçimden önce yaşananlar olduğu değerlendirmesi yapılmıştı. Hisarcıklıoğlu'nun twitter hesabında TOBB Genel Kurulu Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan'dan daha fazla alkış aldığı yazılmış, "Anketler yanılacak gibi gözüküyor" denilmişti. Ancak kısa süre sonra aynı hesaptan "Bizim tarafımızdan yazılmamıştır" açıklaması gelmişti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.