GİRESUNLULAR KARALAHANA ÇORBASINA DOYAMADI. ATAPARK'TA GİRESUN BELEDİYESİ VE ÖZEL RESTORAN İŞBİRLİĞİYLE KARALAHANA ÇORBASI VE MISIR EKMEĞİ İKRAM EDİLDİ

GİRESUNLULAR KARALAHANA ÇORBASINA DOYAMADI. ATAPARK'TA GİRESUN BELEDİYESİ VE ÖZEL RESTORAN İŞBİRLİĞİYLE KARALAHANA ÇORBASI VE MISIR EKMEĞİ İKRAM EDİLDİ

Giresun Belediyesi ve özel bir restoran işbirliği ile Atapark'ta vatandaşlara karalahana çorbası ve mısır ekmeği ikram edildi.

"Giresun Belediyesi ve Özel Restoranın İşbirliğiyle Atapark'ta Karalahana Çorbası ve Mısır Ekmeği Şöleni"

Giresun Belediyesi ve özel bir restoranın işbirliğiyle Atapark'ta düzenlenen etkinlikte, vatandaşlara ünlü Karadeniz lezzeti olan karalahana çorbası ve mısır ekmeği ikram edildi.

Doğu Karadeniz mutfağının önemli bir lezzeti olan karalahana çorbasının, uluslararası gastronomi platformu TasteAtlas tarafından 2023 yılında dünyanın en kötü 100 yemeği arasında gösterilmesine rağmen, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, çorbanın kötü yemekler listesinde yer almasına karşı çıkarak, etkinlikte bir araya gelen bin 500 kişiye çorba ikramının yapıldığını belirtti. Başkan Şenlikoğlu, "Bu değerlendirme kimin damak tadına göre, kime göre? Yemeğin en iyi ya da en kötü olduğunu belirlemek çok gerçekçi olmamış. Onun için yapılan değerlendirmenin aslında gerçekçi olmadığını, doğru bir tespit olmadığını da burada hep birlikte göstermiş olduk" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.