Giresun'un Gizli Kahramanları: Çotanak Off-Road

Giresun'da yaşanan sel felaketinin ardından afetzedelere araçlarıyla yardım eden Çotanak Off-Road kulübü üyeleri, Giresun'un gizli kahramanları oldu.

caytvhaber.com - Haber Servisi

22 Ağustos tarihinde Giresun merkez, Espiye, Dereli, Doğankent, Tirebolu, Güce, Görele ve Yağlıdere ilçelerinde yaşanan sel afetinin ardından afet bölgelerine su ekmek  ve temel ihtiyaçları kendi özel arazi araçları ile taşıyan Çotanak Off-Road kulübü üyeleri yardımseverliliği ile takdir topladı. 


Çeşitli illerden Giresun'a gelen yardımları araçları ile afetzedelere ulaştıran Çotanak Off-Road külübü üyesi Öner Topçu, "Selin tahrip ettiği yollarda normal araçlarla gitmek mümkün değildi. Köylerimize ekmek, su, erzak ulaştırmaya çalıştık. Ulaşılamayan köylerimize ulaştık. Birçok kişiyi yıkılmış evlerinden kurtarmaya çalıştık" dedi.

3.jpg


"Halkın Bakış Açısı Değişti"
Sel felaketinden önce kendilerine dağlarda keyif için gezen bir ekip gözüyle bakıldığını aktaran Ahmet Kılıç, "Afetten sonra ekibimize bakış açısı değişti. Giresun halkı artık Off-Road ekibine dağlarda sadece keyif için gezen değil aynı zamanda acil bir durumda halkın yanında olabileceğine inanıyor. Bunlar da bizleri mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

1-002.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.