Gümüşhane'de Köye İnen Kurt Sürüsü Korku Ve Paniğe Neden Oldu

Gümüşhane'de Köye İnen Kurt Sürüsü Korku Ve Paniğe Neden Oldu

GÜMÜŞHANE'NİN KELKİT İLÇESİNDE KÖYÜN GİRİŞİNE KADAR GELEN KURT SÜRÜSÜ KORKU DOLU ANLARIN YAŞANMASINA NEDEN OLDU

Kelkit'te Korku Dolu Anlar: Köye İnen Kurt Sürüsü Paniğe Neden Oldu

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine bağlı Babakonağı köyünde yaşanan olayda, köy girişine kadar inen bir kurt sürüsü, köylüler arasında korku ve endişe yarattı.

Bugün sabah erken saatlerde, köy girişindeki Kıran mevkiinde görülen 9 kurt, köy sakinleri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Köylülerden Latif Keskinoğlu tarafından çekilen görüntülerde, kurt sürüsünün köye yaklaştığı ve çiftliğe zarar verme potansiyeli taşıdığı görülüyor.

Kurtları uzaklaştırmak için gürültü yaparak müdahalede bulunan köylüler, daha sonra araçlarıyla kurt sürüsünü uzaklaştırmaya çalıştı. Ancak kurtlar bir türlü uzaklaşmayınca köylüler, dağ yolunu kullanarak kurtları dağıtmayı başardı.

O anları kaydeden Latif Keskinoğlu, yaşanan olayı şu sözlerle anlattı: "Bugün sabah saatlerinde köyümüzün hemen yakınlarında kurtları gördük. Tam 9 büyük kurt olduğunu saydık. Bağırarak etraflarında dolaşmamıza rağmen gitmediler. Sonunda dağ yolunu kullanarak kurtları dağıtmayı başardık, dağa doğru kaçtılar."

Kurt sürüsünün tekrar köye yaklaşması durumunda insanlar, sokak hayvanları ve diğer hayvanlar için bir tehdit oluşturabileceğini belirten Keskinoğlu, yetkililerden konuyla ilgili önlemler alınmasını talep etti.

Gümüşhane'de Köye İnen Kurt Sürüsü Korku Ve Paniğe Neden Oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.