Hatay'da çatışma: 3 asker şehit

Hatay'da çatışma: 3 asker şehit

Hatay'da teröristlerle girilen çatışmada 3 asker şehit oldu..

Hatay'ın Dörtyol İlçesi Kuzucular Beldesi dağlık alanında PKK'lılarla askerler arasında çatışma çıktı. Çatışma sonucu 3 Subay şehit oldu..
2 ASKER ŞEHİT 1 ASKER YARALI

Çatışmada, ilk bilgilere göre aralarında subayların da olduğu 2 asker şehit olurken, 1 asker de ağır yaralandı. Yaralı asker getirildiği Dörtyol Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından İskenderun Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı askerin durumunun ağır olduğu bildirildi. Ardından şehit sayısı 3'e yükseldi.
VALİ LEKESİZ OLAY YERİNDE

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz de Dörtyol'a giderek gelişmeleri takip ediyor. Aynı bölgede daha önce de PKK ile çatışmalarda çok sayıda asker ve sivil can vermiş, örgütün üst düzeyinden birçok terörist de ölü ele geçirilmişti.
1 BİNBAŞI 1 ÜSTEĞMEN 1 TEĞMEN

Dörtyol'un Kuzuculu Beldesi'nde meydana gelen terörist saldırıda 1 binbaşı, 1 üsteğmen ile 1 teğmen şehit düştü. Kuzuculu Belediye Başkanı Bekir Toksoy, ilçeye 20 kilometre mesafedeki Amanos dağlarının iç kısmında operasyonda bulunan jandarma özel harekat askerlerine, PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı gerçekleştirildiğini belirtti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.