İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU, "BİR KİŞİNİN İKTİDARI BİTECEK, BİR AVUÇ İNSANIN MUTLU OLDUĞU DÖNEM BİTECEK, 86 MİLYON İNSANIMIZ MUTLU OLACAK" DEDİ

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU, "BİR KİŞİNİN İKTİDARI BİTECEK, BİR AVUÇ İNSANIN MUTLU OLDUĞU DÖNEM BİTECEK, 86 MİLYON İNSANIMIZ MUTLU OLACAK" DEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bir kişinin iktidarı bitecek, bir avuç insanın mutlu olduğu dönem bitecek, 86 milyon insanımız...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bir kişinin iktidarı bitecek, bir avuç insanın mutlu olduğu dönem bitecek, 86 milyon insanımız mutlu olacak" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz turunun ilk ayağı olan Sinop'ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay ile birlikte halkla buluştu. Gerze ilçesinde otobüs üzerinden konuşan İmamoğlu, "Biz 86 milyon insanımızı, milletimizi iktidar yapacağız. Bir kişinin iktidarı bitecek, bir avuç insanın mutlu olduğu dönem bitecek, 86 milyon insanımız mutlu olacak" dedi.

İmamoğlu, "Çok yoruldu memleket, çok sıkıldı, çok üzüldü. Siyasetin kirli alanını bu memleket yaşamaktan usandı. Her akşam sert bir insan yüzünü, parmak sallayışı ve insanları azarlayan bir dilden kurtulmak istiyoruz, onu evine yollamak istiyoruz, emekli etmek istiyoruz. Memleketin üretime ihtiyacı var, gençlerimizin umuda ihtiyacı var, çocuklarımızın cıvıl cıvıl geleceği kucaklayacak iyi bir eğitim alması lazım" diye konuştu.

"Türkiye ne yazık ki bu düzeni kuramadı"

Sinop'un da hak ettiği yere gelmesi gerektiğini söyleyen İmamoğlu, "Bu cennet köşe Sinop kendi karakteriyle, doğasını koruyan anlayışıyla, tarımıyla, turizmiyle aslında hak ettiği değerin çok altında. Ekonomik olarak çok altında. Halbuki gençlerimiz ne için bu cennet köşesi vatanı, Sinop'u terk etsinler? Etmemeliler, burada paralarını kazanmalı, hayat kalitesini en üst seviyede yaşamalılar. Ama Türkiye ne yazık ki bu düzeni kuramadı. Biz kuracağız, göreceksiniz güçlü bir yapıyla memleketin her köşesini en güzel şekilde değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.

"Esasen biz 86 milyon insanımızı, milletimizi iktidar yapacağız"

Yaklaşan 14 Mayıs seçimi için 2017 yılından beri Millet İttifakı'nın mücadele verdiğini söyleyen İmamoğlu, "Şimdi 14 Mayıs'a giderken bakın 2017'den beri ülkemizde bir ittifak mücadelesi veriliyor. İnsanlar bir araya gelsin, bir arada düşünsün, ortak akılla memleketi yönetsin diye bu yola çıkıldı. Cumhurbaşkanı adayımız da öyle diyor, biz de öyle diyoruz. Millet İttifakı olarak seçime gidiyoruz. Hep birlikte çalışacağız, millet iktidarını iktidar yapacağız. Ama esasen biz 86 milyon insanımızı, milletimizi iktidar yapacağız. Bir kişinin iktidarı bitecek, bir avuç insanın mutlu olduğu dönem bitecek, 86 milyon insanımız mutlu olacak" dedi.

İmamoğlu, "Partizanlığı çöpe atacağız, insan kayırmacılığı çöpe atacağız, adalet, hak, hukuk gelecek, liyakat gelecek. Hukuksuz kayırmacılık, bütün bu duyguları bertaraf edeceğiz. Şu belediye benim, o belediye benim değil demeyeceğiz, insanlarımıza eşit davranacağız. Bu kardeşinize 2019 yılında seçildikten bugüne yapmadıklarını bırakmadılar, soruşturmalar, mahkemeler, davalar. Ellerinden geleni ardına koymadılar ama yine başarılı olduk, yine iş ürettik, yine memleketimizin o cennet köşesi İstanbul'umuza çok güzel hizmetler yaptık. Ama bu dönemi bitireceğiz biz, ona buna zulüm çektirmek, hukuksuzluk yapmak dönemini sona erdireceğiz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.