Samsun Milletvekili Usta, İYİ Parti'ye Katıldı

Samsun Milletvekili Usta, İYİ Parti'ye Katıldı

Katıldığı bir televizyon programında Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AK Parti) yönelik eleştirileri nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi'den (MHP) ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta, İYİ Parti'ye katıldı. 

2019'un Ocak ayında MHP'den ihraç edilen Usta, Akşener'in daveti üzerine bugün İYİ Parti'ye katıldı. Usta'ya parti rozetini takan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bizzat benim davet ettiğim ve o daveti kırmayarak aramıza katılan, kendisine teşekkür edeceğim ama en çok eşi Nihal'e teşekkür ediyorum" diye konuştu. 


Ankara'da Günay Düğün Salonu’nda düzenlenen katılım töreninde konuşan Akşener, ""Hani soruyorlar ya, 'Mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?' Bugün, mutluluğun, büyümenin resminin çizildiği bir gün. Bugün bizzat benim davet ettiğim ve o daveti kırmayarak aramıza katılan, kendisine teşekkür edeceğim ama en çok eşi Nihal'e teşekkür ettiğim Sayın Erhan Usta'nın aramıza katılmasının tescillendiği bir gün" dedi.

ehdlopdwsae6pnk.jpg
 

"Aynı Mahallenin Çocuklarıyız"
Törende konuşan Usta ise "Bizler aynı mahallenin çocuklarıyız. Sayın genel başkanın liderliğinde düşüncelerimi hür bir şekilde ifade edebileceğim bir yer olarak gördüm İYİ Parti’yi. Her şeye kötü veren ve karalayan ve her şeye iyi diyen bir siyaset anlayışını benimsemediğini gördüm sayın genel başkanın. Gönlümün, vicdanımın rahat olduğunu düşünüyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve hoşbulduk diyorum" ifadelerini kullandı.

Usta'nın katılımıyla İYİ Parti'nin TBMM'deki sandalye sayısı 38'e yükseldi. 

ehdlopgwsae6jmj.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.